Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

AGRAFA NEWS-Ο σύλλογος Ε4 ¨το Πανταβρέχει¨ με την στήριξη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποίησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 3-5 Ιουνίου 2023, το 2ο Evrytania Trail Race

 


Ο σύλλογος Ε4 ¨το Πανταβρέχει¨ με την στήριξη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποίησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 3-5 Ιουνίου 2023, το 2ο Evrytania Trail Race, με επίκεντρο το Κρίκελλο, την Δομνίστα, την Άμπλιανη, την  Σκοπιά και τους Στάβλους.

Το Evrytania Trail Race είναι ένας ορεινός αγώνας δρόμου-περιπέτειας, ενταγμένος στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος σχεδιάστηκε προκειμένου να ικανοποιήσει όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να γνωρίσουν την μαγεία της ορεινής φύσης τρέχοντας μέσα στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια της Ευρυτανίας.

Παράλληλα με τους αγώνες οι εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δράσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και γαστρονομικού χαρακτήρα στα χωριά μας, απολαμβάνοντας την Ευρυτανική φιλοξενία.  

Με την ευκαιρία των συγκεκριμένων αγώνων και δράσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός ανέφερε τα εξής: «Με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και του Συλλόγου Ε4 ¨το Πανταβρέχει¨ πραγματοποιήθηκε, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 3-5 Ιουνίου 2023, το 2ο Evrytania Trail Trade , με επίκεντρο το Κρίκελλο, την Δομνίστα, την Άμπλιανη, την  Σκοπιά και τους Στάβλους. Μικροί και μεγάλοι είχαν την χαρά να απολαύσουν την Ευρυτανική φύση και φιλοξενία. Η Ευρυτανία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και αποτελεί την καρδιά του εναλλακτικού τουρισμού. Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποτελεί στρατηγικό στόχο η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στηρίζει κάθε προσπάθεια ανάδειξης του, και με αγώνες

ορεινού τρεξίματος. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ε4 ¨το Πανταβρέχει¨ και τους εθελοντές για την άρτια διοργάνωση».