Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

AGRAFA NEWS-Με την συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, ο Τελικός Αγώνα του 23ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο.


Με την συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, ο Τελικός Αγώνα του 23ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο 2022-2023, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Επρόκειτο για ένα αθλητικό γεγονός που προάγει το αθλητικό πνεύμα, και την θέληση για συμμετοχή ανθρώπων με αναπηρία. Στην Ελλάδα την ευθύνη για την ανάπτυξη του αθλήματος έχει η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, η οποία από το 1998 έχει αναγνωριστεί ως ανεξάρτητη Ομοσπονδία.

Με την ευκαιρία των συγκεκριμένων δράσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός ανέφερε τα εξής: «Με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, ο Τελικό Αγώνα του 23ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο 2022-2023, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Μικροί και μεγάλοι είχαμε την χαρά να απολαύσουμε ένα διαφορετικό αγώνα προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις. Με συνέπεια και συνέχεια υπηρετούμε τον στρατηγικό μας στόχο να καταστήσουμε την Ευρυτανία κορυφαίο αθλητικό προορισμό».