Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

AGRAFA NEWS-Η καρδιά των Σαρακατσαναίων ξαναχτυπά στο Περτούλι .40ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

 


POSS 40 antamwma proanaggelia 2022



Μετά από δύο και πλέον χρόνια εγκλεισμού, περιορισμών και κοινωνικής αποστασιοποίησης  φαίνεται ότι αίρονται οι απαγορεύσεις για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και διαμορφώνονται συνθήκες επιστροφής στην κανονικότητα. Κανονικότητα που για εμάς τους Σαρακατσαναίους περιλαμβάνει το Πανελλήνιο Αντάμωμά μας στα λιβάδια του Περτουλίου εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Η Π.Ο.Σ.Σ., ευρισκόμενη σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της κεντρικής διοίκησης, και πάντοτε σύμφωνα με τις υποδείξεις της και τα σημερινά δεδομένα, προγραμματίζει τη διοργάνωση του 40ου Ανταμώματος, εορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας μας και τα 200 χρόνια από την εξέγερση του 1821. Σας περιμένουμε, λοιπόν, μαζί με τα χορευτικά και τα μέλη των Συλλόγων στο Περτούλι, προκειμένου να ανταμώσουμε, να αναδείξουμε την παράδοσή μας και να αποτίσουμε, με την ευκαιρία του εορτασμού της συμπλήρωσης διακοσίων χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης, τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Σαρακατσαναίους Αγωνιστές-Οπλαρχηγούς της προεπαναστατικής και επαναστατικής περιόδου.

Η Π.Ο.Σ.Σ., ως οργανωμένη έκφραση όλων των Σαρακατσαναίων της πατρίδας μας, σας περιμένει στο ειδυλλιακό μέρος του Περτουλίου (με δυνατότητα μάλιστα φέτος κατασκήνωσης), να ανταμώσουμε σε ένα ξεχωριστό και μοναδικό Αντάμωμα!