Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η συνάντηση των “αετών”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι «αετοί» των μηχανών έδωσαν το 4οραντεβού τους σε ορεινό μέρος. Οι φίλοι της ιταλικής μηχανής guzzi βρέθηκαν στο Καρπενήσι και τα χωριά του την Παρασκευή 28 Αυγούστου και έμειναν μέχρι την Κυριακή. Ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου και τους ατέλειωτους κυματισμούς των βουνοκορφών έκαναν βόλτες σε διάφορα χωριά του Δήμου όπως Προυσσό, Φιδάκια και Μεγάλο Χωριό.
Οι 60 μοτοσικλετιστές περίπου που κατέφθασαν στο Δήμο μας (στην αρχικά προγραμματισμένη συνάντησή τους στις αρχές Ιουλίου θα συμμετείχαν πάνω από 100 μοτοσικλετιστές) απόλαυσαν πολλές διαδρομές στα γύρω χωριά και έκαναν μια τετράωρη στάση στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου δίνοντας την ευκαιρία στους περαστικούς να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν τα ξεχωριστά μοντέλα των μηχανών.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων- αξίζει να ξεχωρίσουμε έναν μουσικό της λυρικής σκηνής, έναν πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, έναν γιατρό ογκολόγο σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της χώρας καθώς και έναν ιδιοκτήτη μουσείου με παλιές μοτοσυκλέτες, μια παρέα φίλων με πάθος και ενθουσιασμό για την ιστορία της MotoGuzzi, με αγάπη για αυτές τις όμορφες μοτοσυκλέτες διοργανώνουν ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.
Πλήρως ευχαριστημένοι από το ταξίδι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να επισκεφτούν ξανά τον τόπο μας.