Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίο τακτικό ενημερωτικό δελτίο Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας






     Καρπενήσι, Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Στα πλαίσια της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης αναφορικά με τις πολιτικές τοποθετήσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το έργο καθώς τις δράσεις των υποψηφίων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας προχωράμε σε εβδομαδιαίο τακτικό ενημερωτικό δελτίο το οποίο απευθύνεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τοπικά και περιφερειακά, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς
και σε κάθε πολίτη.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

●Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ρωτά τον Σαμαρά: «Από εδώ, από τα Χανιά, θέλω να κάνω μία ευθεία ερώτηση στον
πρωθυπουργό, αφού αρνείται το δημόσιο διάλογο. Πρέπει να απαντήσει τώρα, επιθυμεί ή όχι τη διαγραφή του χρέους; Είναι ποτέ δυνατόν να προχωρήσει η Ελλάδα με ένα χρέος της τάξεως των 540 δισεκατομμυρίων ευρώ της κεντρικής κυβέρνησης και του υπόλοιπου δημόσιου τομέα; Αν όχι, ας σταματήσει να λέει ψέματα στον ελληνικό λαό».

● Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απαιτούμε και κερδίζουμε μέσα από έναν αγώνα εθνικό το σεβασμό της ατομικής, οικογενειακής και εθνικής μας αξιοπρέπειας εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα Εθνικό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης για όλους τους Έλληνες.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι μόνοι που εγγυώνται
Λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους.
► Διαγραφή του επονείδιστου χρέους.
► Καταγγελία των Μνημονίων.
► Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και κατάργηση όλων των νόμων που
θεσπίστηκαν σε εκτέλεση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων.
► Διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου από τη Γερμανία και εγγραφή τους στον Κρατικό Προϋπολογισμό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται μέσα σε διάφορες φωνές των συνιστωσών διαπραγματευση χρέους.
Η ΝΔ υπόσχεται την επιστροφή της τρόικα 26 Ιανουαρίου 2015 και συνέχιση των νέων και ακόμα πιο σκληρών μνημονίων.  

● Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Μπακόλας έχουν καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και ευημερίας για το Νομό Ευρυτανίας .
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή προγραμματική σύσκεψη για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ανέφερε άλλους νομούς της περιφέρειας αλλά ούτε μια λέξη για ανάπτυξη και όραμα για την Ευρυτανία.
Η ΝΔ υπόσχεται το τίποτα για την Ευρυτανία και οι ψηφοφόροι της, την καλή ζωή στην Αθήνα και στο κοινοβούλιο του βουλευτή «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»





● Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι θεματοφύλακες, το αναγκαίο καλό, για όλες εκείνες τις αξίες που πρέπει να διαφυλαχθούν για την πατρίδα και την κάθε ελληνική οικογένεια που θα ξαναβρεί το χαμόγελο, τη δουλειά και τη σιγουριά».


● Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η μόνη φωνή εθνικής συνείδησης και πατριωτικού λόγου χωρίς να έχουμε κάνει βήμα πίσω από όσα υποσχεθήκαμε.
Ρίξαμε την κυβέρνηση του Βερολίνου, σώσαμε τα σπίτια των Ελλήνων από τις κατασχέσεις που απελευθερώθηκαν από την 1 Ιανουαρίου 2015 και εγγυούμαστε στην επόμενη κυβέρνηση μεταξύ άλλων την πλήρη προστασία της κατοικίας του Έλληνα πολίτη.
Η ΝΔ καταρρέει με μια εκλογική συντριβή που δε θα έχει προηγούμενο και στελέχη τους  το ένα μετά το άλλο αποχωρούν ενώ δεν θα είναι υποψήφιοι. Η ΝΔ υπόσχεται φτώχεια, νέο μνημόνιο, σύνταξη για όλους 350 ευρώ, κατάργηση των επικουρικών, αύξησης ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, νέο δυσβάστακτο φόρο για το περιουσιολόγιο των ελλήνων πολιτών και κατασχέσεις των σπιτιών για χρέη σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες από τις 26 Ιανουάριου.
Την ίδια ώρα από τις στάχτες  του ΠΑΣΟΚ των μνημονίων του Παπανδρέου ξεπηδούν οι θυγατρικές τους που έρχονται μεταμφιεσμένοι σε μάγοι από ξωτικά ενώ όζουν ναφθαλίνη
Ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Μακεδονία  και την Θράκη μας; Ποιες οι θέσεις τους για το μεταναστευτικό; ΑΓΝΩΣΤΟ.

● Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυώνται μισθούς και συντάξεις καθώς και τις καταθέσεις των ελλήνων πολιτών. Δε κινδυνεύει το χρηματοπιστωτικό σύστημα αλλά οι Έλληνες πολίτες. Μην τους φοβάστε κλείστε τους τις πόρτες των σπιτιών σας, τέλειωσαν.

Σε σχόλιο του ο υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας αναφέρει: «Σε περιόδους εθνικών κρίσεων η αυτοδυναμία συνιστά εθνική τραγωδία! Πρώτη φορά κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Πείτε όχι στο δικομματισμό»


Η Πατρίδα και η Ευρυτανία μας έχει επιλογή.
Ελληνικά, πατριωτικά, συμμαχικά, δημοκρατικά
με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ούτε «ΣΥΡΙΖΑ» ούτε «ΝΔ» .-



 Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας