Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές Βασ. Καραμπά και Ντίνου Μπομποτσιάρη για τις γιορτινές ημέρεςΕυχές Βασ. Καραμπά και Ντίνου Μπομποτσιάρη για τις γιορτινές ημέρες


"Αγαπητοί δημότες και Αγαπητοί επισκέπτες της πόλης μας
Ο γιορτασμός των Χριστουγέννων, προκαλεί και αναζωπυρώνει αισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, που είναι άλλωστε και το μήνυμα που μας φέρνει η γέννηση του Θεανθρώπου. Στην απάνθρωπη εποχή μας , μια εποχή που μαστίζεται τόσο από την οικονομική αλλά κυρίως από την κοινωνική κρίση , ο κόσμος προσδοκά μαζί με την γέννηση του Χριστού και την δική του ελπίδα και σωτηρία . Ας ευχηθούμε να στηρίζει και να ενισχύει τη ζωή των αγαπημένων μας και όλων των ανθρώπων. Κι ας δεηθούμε το φως του Χριστού να κατευθύνει την πορεία του κόσμου.Με την ευκαιρία αυτών των ημερών και ενόψει της ανάληψης των νέων μου καθηκόντων , ως αντιπεριφερειάρχης , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τους δημότες , όσο και τους επισκέπτες του τόπου μας, για την στήριξή τους , όλα αυτά τα χρόνια , σε όλες τις προσπάθειές μας .Ο ερχομός κάθε καινούργιου χρόνου γεμίζει πάντα με ελπίδες την ανθρώπινη ψυχή . Έτσι το 2011 , εύχομαι να εκπληρώσει σε όλους κάθε όνειρο , κάθε ελπίδα και κάθε προσδοκία.
Χρόνια Πολλά-Καλά Χριστούγεννα-Ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία το 2011."
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Βασίλης Καραμπάς


"Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει όλους πιο δυνατούς,να φωτίσει τις ψυχές μας με ελπίδα και πίστη και να αποτελέσει την αρχή για μια καλύτερη ζωή,με λιγότερα προβλήματα,περισσότερη δημιουργικότητα και κάθε είδους επιτυχίες.
Χρόνια πολλά με υγεία. "
Με εκτίμηση
Ντίνος Μπομποτσιάρης