Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου ευχαριστεί τους συνδημότες που στήριξαν με την ψήφο τους τη συμμετοχή του συνδυασμού μας στις εκλογές. Η συνέπεια λόγων και έργων επί δεκαέξι έτη της δημοτικής μας ομάδας, οδήγησε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν και πάλι, δίνοντας μας αυτή τη φορά τη δυνατότητα εκπροσώπησης με δύο συμβούλους, γεγονός ενθαρρυντικό και σημαντικό για την δημοτική ομάδα μας χωρίς ωστόσο να θεωρούμε πως η διαδρομή μας στην αυτοδιοίκηση δικαιούταν ευρύτερης ακόμα αποδοχής.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να αξιολογηθεί, πέραν από ένας βασικός σταθμιστής του αποτελέσματος, και ως στάση των πολιτών στις πολιτικές εξελίξεις. Η αποχή άγγιξε το 48%, η μαζική απόσταση από τις κάλπες που καταδεικνύει την απαξίωση για τους πολιτικούς, την πολιτική και την άρνηση του μέσου ψηφοφόρου να λάβει θέση και να εκφραστεί μέσω του δικαιώματος του εκλέγειν. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία εμφάνισαν μια τάση πόλωσης στις κομματικές δυνάμεις εν όψει της οικονομικής κρίσης, καταδεικνύοντας μια ανοχή στις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κατάσταση αυτή.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία δεσμεύεται να παραμείνει πιστή στις αρχές της, να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση και να συμμετέχει στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης και τις σημαντικές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής με γνώμονα το κοινό όφελος και τη βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας της πόλης και των χωριών μας. Πάντα στο πλευρό και τη διάθεση κάθε συνδημότη μας, για το κοινό συμφέρον και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα