Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010Ευχαριστήρια Επιστολή
του υποψηφίου δημάρχου Καρπενησίου Ντίνου Μπομποτσιάρη

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου» θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες της πόλης και των χωριών που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, πίστεψαν στο πρόγραμμά μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε για μια ακόμη τετραετία στο δημοτικό συμβούλιο του Καλλικρατικού δήμου Καρπενησίου.
Η εκπροσώπησή μας διευρύνθηκε σε δυο δημοτικούς συμβούλους, γεγονός που αυξάνει τις ευθύνες μας και μας δίνει δύναμη να υπερασπιστούμε με περισσότερη θέρμη τις θέσεις και τις απόψεις μας. Δεσμεύομαι τόσο εγώ προσωπικά όσο και το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας να εξακολουθήσουμε με συνέπεια και ήθος να υπηρετούμε τη θέση μας αυτή, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες του Δήμου και των πολιτών, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες.
Επιπλέον οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας και στήριξαν με το προσωπικό τους αγώνα την προσπάθεια αυτή, χωρίς ιδιοτελή κίνητρα, παρά μόνον με τη διάθεσή τους για αλλαγή σ’ αυτόν τον τόπο και άρνηση προς τους κομματικούς και προσωπικούς μηχανισμούς.
Εύχομαι η νέα Δημοτική αρχή να επιτύχει σε αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Εμείς θα είμαστε δίπλα στη δημοτική αρχή όταν οι θέσεις της είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά δυναμικά απέναντί της όταν οι αποφάσεις και ενέργειές της δεν εξυπηρετούν το γενικό καλό του δήμου.

Μετά τιμής
Ντίνος Μπομποτσιάρης
Επικεφαλής
Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρπενησίου