Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

AGRAFA NEWS-Συμμετοχή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) σε ανοιχτή εκδήλωση της έκθεσης LAMIA EXPO 2023

 

Οινόφυτα, 16/6/2023

 

 


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης LAMIA EXPO 2023, τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσαν, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30, ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση με θέμα: «Χρηματοδοτικά εργαλεία, προκλήσεις & προοπτικές για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα & την Περιφερειακή Ανάπτυξη».

 

Στο Α’ Μέρος της ανοιχτής εκδήλωσης/συζήτησης, με θέμα: «Προτάσεις παραγωγικών & επαγγελματικών φορέων – προτεραιότητες για το επιχειρείν την επόμενη ημέρα», ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) συμμετείχε εκπροσωπούμενος από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, κο Βασίλειο Έξαρχο.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κος Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κος Ιωάννης Γεροντίτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, κος Χρήστος Τσάμπρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κος Αθανάσιος Κυρίτσης, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας, κος Βασίλειος Αυγερινός.

 

Τη συζήτηση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαμιέων, κος Ευθύμιος Καραΐσκος, ενώ τον συντονισμό του συνόλου της εκδήλωσης ανέλαβε ο δημοσιογράφος, κος Λάμπρος Ρόδης.