Τρίτη 16 Μαΐου 2023

AGRAFA NEWS-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση «LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT» 14 - 18 Ιουνίου 2023, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

 


Πλαίσιο κειμένου: LAMIA EXPO 
CENTRAL GREECE TRADE EVENT
Αιτήσεις έως 26 Μαΐου 2023

Κόστος συμμετοχής 
223,2 € (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

Α. Παροχές περιπτέρου
Στεγασμένος χώρος που περιλαμβάνει: διαχωριστικά , μετόπη με επιγραφή εκθέτη,1 γραφείο, 3 καρέκλες, τραπεζάκι, αριθμό stand, μια πρίζα
Β. Γενικές παροχές περιπτέρων
Γενική Καθαριότητα
Γενική Φύλαξη χώρου
Κλιματισμός
Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο ( wi-fi)
1 δωρεάν πρόσκληση/4 Τ.Μ. ανά εκθέτη

Κατηγορίες Προϊόντων
-	Κρασί / Αλκοολούχα ποτά / Μη αλκοολούχα ποτά / Αποστάγματα / Νερό
-	Μέλι / Μελισσοκομικά προϊόντα
-	Τυροκομικά προϊόντα / Γαλακτοκομικά προϊόντα
-	Προϊόντα Κρέατος & Κρεατοπαρασκευασμάτων
-	Προϊόντα Πτηνοτροφείου
-	Προϊόντα Αλιευμάτων & Ιχθυρών
-	Στιγμιαία γεύματα / Φαγητό
-	Μανιτάρια
-	Βότανα
-	Σύκα
-	Προϊόντα ζύμης / αρτοπαρασκευάσματα
-	Ελιές / Ελαιόλαδο
-	Σαπούνια / Καλλυντικά
-	Ξηροί Καρποί
-	Βιολογικά Προϊόντα






H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση «LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και τις 18 Ιουνίου 2023 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στο κτίριο Γ’ και προσκαλεί τις επιχειρήσεις Αγροδιατροφικού κλάδου που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να υποβάλλουν αίτηση στον σύνδεσμο που παρατίθεται στο τέλος της παρούσας.

Η έκθεση LAMIA EXPO - CENTRAL GREECE TRADE EVENT είναι μια γενική έκθεση με συμμετοχές από ένα ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης, τον παλμό της διασκέδασης, της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης θα δώσουν οι πλούσιες παράλληλες πολιτιστικές, συναυλιακές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία για το ευρύ κοινό μεταφέροντας όσο πιο μακριά γίνεται το μήνυμα της εξωστρέφειας και της δυναμικής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

Η έκθεση «LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT» πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, επιδιώκοντας να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επαγγελματίες και στο κοινό της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.

Στην εν λόγω έκθεση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και με την προϋπόθεση ότι η επωνυμία ή/και η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Για τη φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν ατομικά περίπτερα εμβαδού 15 τ.μ., δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και οι εκθέτες να

έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων. Η επιδότηση της ΠΣΕ ανέρχεται στο 80% της δαπάνης του εκθεσιακού περιπτέρου.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη για ατομικό περίπτερο 15 τ.μ.

 ανέρχεται στα 223,2 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαΐου  2023 και ώρα 14:00 μ.μ.

https://forms.gle/uRnyjeFgHpqU9iBe6

(Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει εντός τριών (3) ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής. Τα στοιχεία θα τα βρείτε σε σχετικό email που θα λάβετε με την υποβολή της αίτησης.)

 

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αντιπεριφερειάρχης

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

 

Κούκουζας Ευάγγελος

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας


Τηλ.: 2221353616| Email: ekoukouzas@pste.gov.gr

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

 

 

Συνημμένα:

-Κάτοψη

- Φυλλάδιο έκθεσης