Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

AGRAFA NEWS- 11-12 Νοεμβρίου 2022 στο Καρπενήσι το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νικ. Σουλιώτης.


Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου 2022 στο Καρπενήσι το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νικ. Σουλιώτης.
Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Βουλευτής Ευρυτανίας, Κώστας Κοντογεώργος, Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των αρχών και φορέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

22 Δήμαρχοι και πάνω από 80 αυτοδιοικητικοί κατέληξαν σε προτάσεις που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ την επόμενη εβδομάδα.
Στο Συνέδριο παρέστησαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ιωάν. Οικονομίδης, ο αντιπρόεδρος Κλεομ. Λάππας και ο Γραμματέας Αθαν. Μπαλτάς.
Μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου της ΠΕΔ, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ιωάν. Οικονομίδης είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατά την οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.