Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

AGRAFA NEWS-Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Κατασκευή γηπέδων τένις στην Αράχοβα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Γραφείο Περιφερειάρχη


 

                                                                         Λαμία, 02 Φεβρουαρίου 2022

 


 

Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή δύο γηπέδων τένις στην περιοχή “ΜΟΜΑ” Δ.Ε. Αράχοβας», συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς.

 

Σκοπός της σύμβασης είναι ο καθορισμός πλαισίου συμφωνίας μεταξύ:

Ø  Της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία χρηματοδοτεί το έργο αρχικού προϋπολογισμού 204.000€, ενώ θα συντάξει και την απαραίτητη τεχνική μελέτη.

Ø  Του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, ο οποίος θα αναλάβει τον διαγωνισμό, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη και την παραλαβή του έργου.

Μετά την υπογραφή της Προγραμματικής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Προχωρούμε σε μία ακόμη ουσιαστική σύμπραξη της Περιφέρειάς μας με τον Δήμο Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, αυτή τη φορά για ένα σημαντικό αθλητικό έργο. Ένα έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής για τους πολίτες της Αράχοβας, αλλά και την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Με εξασφαλισμένους πόρους 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια, προσβλέπουμε πλέον σε γρήγορη και άρτια υλοποίηση από τον Δήμο!»

 

Ο Δήμαρχος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για τη θετική ανταπόκριση και τη χρηματοδότηση ενός αθλητικού έργου στην πόλη της Αράχοβας. Θα προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση του έργου και την κατασκευή των γηπέδων τένις».