Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

AGRAFA NEWS-Συνάντηση του Δημάρχου Αγράφων με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Αγράφων με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

Συνάντηση εργασίας, με τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Μάκη Βορίδη, είχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης για μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Αγράφων, όπως θέματα αρμοδιοτήτων μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων φορέων που πρέπει να αποσαφηνιστούν ώστε τελικά να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Ο κύριος Καρδαμπίκης επεσήμανε την ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών, την ανάγκη ανάπτυξης στεγαστικού σχεδίου αναζωογόνησης των ορεινών περιοχών - όπως γίνεται στην Κύπρο- και την ανάγκη του Δήμου Αγράφων για χρηματοδότηση, προκειμένου να ολοκληρωθούν κάποια σημαντικά έργα εντός του Δήμου, ενώ τον ενημέρωσε και για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Δήμου.

Στο τέλος της συνάντησης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την εποικοδομητική συνεργασία τους, ενώ ο Υπουργός υπογράμμισε τη βούλησή του να παρέμβει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους της.

Για τον προγραμματισμό των προσλήψεων ακολούθησε συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κ. Βιβή Χαραλαμπογιαννη. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Ευρυτάνας Αντιδήμαρχος Παλλήνης κ. Γιώργος Μουρτζιάπης.