Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

AGRAFA NEWS-Ο Μητροπολίτης Συμεών στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας.

 



 

Η ανακοίνωση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών:

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, τον Δ/ντή του Φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Δήμτσα και το ΚΔΑΠ της Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Άγιος Εφραίμ» για την επίσκεψη και τα δώρα που με πολλή αγάπη πρόσφεραν σήμερα, ενόψει της εορτής του Πάσχα, στα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού του ΚΚΠΠΣΕ!

Σεβασμιώτατε,

Σας καλωσορίζουμε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε. Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας αυτή που συνοδεύεται με ωραία δώρα που προσφέρατε στα φιλοξενούμενα παιδιά μας.

Καθώς πλησιάζουμε στις ημέρες του Αγίου Πάσχα η Εκκλησία μάς  υπενθυμίζει αλήθειες για το πρόσωπο του Χριστού, ο οποίος είναι ο Θεάνθρωπος, που ήρθε στον κόσμο για να μας εξασφαλίσει την «Αιώνια Σωτηρία».

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Ο Χριστός θα εισέλθει μία φορά στα Άγια των Αγίων ολόκληρου του κόσμου και θα προσφέρει στον Γολγοθά το δικό Του αίμα. Η θυσία δεν γίνεται για τις δικές Του αμαρτίες, διότι ήταν αναμάρτητος. Ο Χριστός παραδίδει με την θέλησή Του τον εαυτό Του στον θάνατο για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων, όχι μόνο της τότε εποχής, αλλά και μέχρι το τέλος του κόσμου. Λύτρωση χρειαζόμαστε οι άνθρωποι , όχι πρόσκαιρη αλλά αιώνια. Γι’ αυτό πρέπει να οργανώσουμε τη ζωή μας έχοντας νόημα και προοπτική την αιωνιότητα.

Εσείς Σεβασμιώτατε, που είστε ο Πνευματικός μας Πατέρας, ο Ποιμενάρχης μας, μας καθοδηγείτε, μας υποδεικνύετε ποιο είναι το σωστό και κάνετε πράξη την διακονία όχι μόνο για τους λίγους ή τους πολλούς, αλλά για όλους. Είστε το στήριγμά μας! Μας εμπνέετε!

Σας εύχομαι από καρδιάς, Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα! Έτη Πολλά Σεβασμιώτατε ευλογημένα και χαρμόσυνα!

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για ό,τι κάνετε για εμάς.