Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

AGRAFA NEWS -Πάνος Γκορόγιας.Αντιδήμαρχος Αγράφων.Σε απάντηση του δημοσιεύματος του κ. Μπάμπαλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όσον αφορά την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από μεριάς του δήμου Αγράφων .

Αγαπητοί δημότες,

Σε απάντηση του δημοσιεύματος του κ. Μπάμπαλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όσον αφορά την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από μεριάς του δήμου Αγράφων για τα ποσά που δόθηκαν κατά την διάρκεια για την καταπολέμηση της κακοκαιρίας "Μήδειας", έχω να επισημάνω το εξής..Εφόσον τα ποσά που δαπανήθηκαν του φαίνονται υπερβολικά να θυμίσω στον κ. Μπαμπαλή ότι στην δική του διακυβέρνηση, για βροχοπτώσεις δύο ημερών τον Ιανουάριο του 2015, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου δαπανήθηκε περίπου το ποσό των 800.000,00 ευρώ!! ( Είναι αναρτημένο στην Διαύγεια). Είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα από την " σωστή" διαχείριση του κ. Μπαμπαλή, αλλά στην παρούσα φάση προέχει να καταλάβει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ότι η λασπολογία δε έχει κανένα νόημα και όφελος στο δήμο μας.
Κύριε Μπαμπαλή να σας διαβεβαιώσω ότι ο δήμος Αγράφων λειτουργεί νομότυπα , δεν υπάρχει απολύτως καμία κατασπατάληση δημοσίου χρήματος όπως αναφέρατε, και δεν προβαίνουμε σε ενέργειες με τις οποίες είχατε τα πρωτεία στην διάρκεια της θητείας σας...