Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

AGRAFA NEWS Άγραφα:Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας εγκαινιάζει το Σάββατο ο Νίκος Χαρδαλιάς



Στον τόπο καταγωγής του ,τον δήμο Αγράφων,  θα βρίσκεται στις 13 Ιουνίου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να εγκαινιάσει το νεοσύστατο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός συνοδεία του αρχηγού της Πυροσβεστικής και στελέχη του σώματος θα εγκαινιάσει το κλιμάκιο η δημιουργία του οποίου υπήρξε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και  φορέων της περιοχής που επι χρόνια  έμενε ερμητικά κλειστό με την Δυτική Ευρυτανία να μένει χωρίς πυρασφάλεια.

Με συνοπτικές διαδικασίες και την καταλυτική παρέμβαση του ιδίου του Υπουργού κ.Χαρδαλιά  το δίκιο έγινε πράξη και το ΠΚ παίρνει σάρκα και οστά.
Στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο θα σταθμεύουν δύο οχήματα και θα το επανδρώσουν πέντε εποχικοί υπάλληλοι(απο τον πρόσφατο διαγωνισμό) και 4 μόνιμοι υπάλληλοι (1 Πυρονόμος απο  την ΠΥ Μουζακίου-2 Υπαρχιπυροσβεστες απο την ΠΥ Αμφιλοχίας & 1 Υπαρχ. απο το Αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς).
Τα εγκαίνια του ΠΚ Γρανίτσας θα γίνουν παρουσία των τοπικών αρχών και της μουσικής  μπάντας της Πυροσβεστικής  https://www.vimapoliti.gr