Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

AGRAFA NEWS Δήλωση του Αντιδημάρχου Αγράφων Θεόδωρου Τσιάμη για το εκλογικό αποτέλεσμα

"Τιμή για μένα που έλαβα μέρος σ’ αυτή την μάχη των Δημοτικών Εκλογών στο πλευρό του Θεόδωρου Μπαμπαλή"
Δήλωση του Αντιδημάρχου Αγράφων κ.Θεόδωρου Τσιάμη για το εκλογικό αποτέλεσμα
"Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως, θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους στην τελευταία  δημοτική εκλογική αναμέτρηση.
Αγαπημένοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
η εκλογή μου στην πρώτη θέση , αποτελεί για εμένα μεγάλη ευθύνη και από τα έδρανα του νέου ΔΣ Αγράφων, δεσμεύομαι να υπηρετήσω την εντολή που μου δώσατε.Θα συνεχίσω να δουλεύω  προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή σας ξανά.
Για μια ακόμη φορά ήταν τιμή για μένα που έλαβα μέρος σ’ αυτή την μάχη των Δημοτικών Εκλογών στο πλευρό του Θεόδωρου Μπαμπαλή.
Τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας «Ανανέωση Προοπτική" δώσαμε τον δικό μας ανιδιοτελή αγώνα, με περηφάνια,δύναμη, ήθος και πίστη σε όσα πρεσβεύουμε.Δώσαμε έναν αξιοπρεπή, έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα με βάση τα πιστεύω και το όραμα μας για τον τόπο μας.
Αυτά τα πέντε χρόνια σαν δημοτική αρχή πορευτήκαμε με σημαία τις ανάγκες του Αγραφιώτικου λαού, σε πραγματικά δύσκολες και  ασφυκτικές συνθήκες. Με την ίδια σημαία θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια από τη θέση την οποία μας κατέταξε ο Αγραφιωτικος λαός, θα συνεχίσουμε να δίνουμε με την ίδια δύναμη και ήθος, τον ίδιο αγώνα, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.
Θα είμαστε παρόντες, θα είμαστε η φωνή κάθε χωριού, κάθε γειτονιάς, κάθε γωνιάς των Αγράφων με μοναδικό στόχο ο τόπος μας να διεκδικεί σθεναρά όσα στερείται.
Θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον Δήμο μας και θα ασκούμε κριτική  όταν διαπιστώνουμε ότι ξεφεύγει από τις παραπάνω αρχές.
Συγχαίρω τον νέο δήμαρχο κ.Αλέξη Καρδαμπίκη για την εκλογή του και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει το οποίο πλέον είναι ευκολότερο χάριν στην προσπάθεια που καταβλήθηκε αυτή την πενταετία.
Συνεχίζουμε στο πλευρό των συνδημοτών μας".
Με αγάπη και εκτίμηση
Θεόδωρος Κ. Τσιάμης
Αντιδήμαρχος Αγράφων