Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

AGRAFA NEWS Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”


 
Δελτίο Τύπου 27/9/2018
 
Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών
“ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”

11η Έκθεση
Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ, Περίπτερο 12

από Σάββατο 27 Οκτωβρίου έως Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

12η Έκθεση
Λάρισα, Κεντρική πλατεία

από Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

       Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο
 
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 11η και τη 12η Έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”.

Η 11η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, (ΔΕΘ) στο Περίπτερο 12, από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι:
Τα δύο Σαββατοκύριακα από τις 10:30 π.μ. εως τις 9:30 μ.μ. ενώ τις καθημερινές από τις 12:00 μ.μ. εως τις 9:30 μ.μ.

Η 12η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι:

Τετάρτη έως και Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Αττική, Έβρο, Σέρρες, Καστοριά, Καβάλα, Ξάνθη, Ημαθία, Βοιωτία, Αχαΐα, Τήνο και όχι μόνο, εμπλουτίζουν την Έκθεση και παρουσιάζουν στους χιλιάδες επισκέπτες της, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων.

Πρόκειται για εξαιρετικά τοπικά προϊόντα όπως λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, βότανα, γλυκά, καραμελωμένους καρπούς, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, προϊόντα ντομάτας, προϊόντα σαλιγκαριού, προϊόντα σοκολάτας, σοκολατάκια με ελιά, μπάρες δημητριακών, σάλτσες, ταχίνι, λουκούμια, παστέλια, τυροκομικά από γάλα βουβαλιού, σοκολάτα και μερέντα από χαρούπι, σφακιανόπιτεςκαλιτσούνια, κοσμήματα και χειροποίητες κατασκευές, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, σαπούνια, αρώματα, αλόη και άλλα.

Προϊόντα μοναδικής ποιότητας, που οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιούνται δεκάδες μουσικές, χορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των διοργανώσεων.

Η Έκθεση που πλέον αποτελεί θεσμό, έχει ήδη πραγματοποιήσει 10 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με χιλιάδες επισκέπτες και τεράστια προβολή σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για την Έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.pagritiaekthesi.gr ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 2810213318 και 6932430433