Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

AGRAFA NEWS Να ευχαριστήσουμε την ΠΕ Ευρυτανίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΑριστείδηΤασιό για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βελτίωση του συνόλου του επαρχιακού οδικού δικτύου των Αγράφων εν όψει των εορτών του Πάσχα


Να ευχαριστήσουμε την ΠΕ Ευρυτανίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΑριστείδηΤασιό  για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βελτίωση του συνόλου του επαρχιακού οδικού δικτύου των Αγράφων εν όψει των εορτών του Πάσχα.Αυτονόητο μεν αλλά εργασίες εξαιρετικά σημαντικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.
Συγκεκριμένα έγιναν εργασίες καθαρισμού του οδικού δικτύου από πέτρες και χώματα που βρίσκονταν στις άκρες του δρόμου,καθαρίστηκαν τα χαντάκια και έγινε διάνοιξη τάφρων παροχέτευσης όμβριων υδάτων σε όλο το μήκος του οδικού δικτ'υου.
Αντίθετα οι δρόμοι εντός των τοπικών κοινοτήτων που είναι και αρμοδιότητα του δήμου σε πολλά σημεία ήταν σε κακό χάλι,πράγμα που δυσκόλεψε τους επισκέπτες του Πάσχα να φτάσουν ακόμη και στα σπίτια τους.Το ίδιο σκηνικό και η πρόσβαση προς τις απομακρυσμένες εκκλησίες πολλών χωριών.
Και μιλάμε για τα αυτονόητα που δεν έπραξε η δημοτική αρχή Αγράφων σε ένα καλό αν όχι ιδανικό σκηνικό καιρού χωρίς ακραία φαινόμενα.
Καλό θα ήταν ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής να δώσει τις δικές του εξηγήσεις προς τον Αγραφιώτικο λαό για την άθλια και τραγική αυτή κατάσταση των χωριών μας και όπου υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν άμεσα.
Οι Αγραφιώτες βλέπουν και επιβραβεύουν κάθε θετική κίνηση για τον τόπο τους και ξέρουν να κρίνουν κάθε λάθος χειρισμό απο όπου και αν γίνετε.