Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

2,7 εκατ. για το οδικό δίκτυο της Εύβοιας



 
Στην υλοποίηση τριών μεγάλων έργων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Εύβοιας προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του. 

Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Χαλκίδα μέχρι τους Καλλιανούς και αφορούν στην συντήρηση, την αποκατάσταση αλλά και τη βελτίωση του οδοστρώματος, την τοποθέτηση σήμανσης και την δημιουργία συνθηκών ασφαλούς διέλευσης.
Στο ίδιο πλαίσιο, δρομολογούνται, μετά και την υπογραφή της προβλεπόμενης σύμβασης, τα αναγκαία έργα στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας.  
 
«Η Εύβοια αποτελεί πόλο έλξης τουρισμού αλλά ταυτόχρονα έχει και μεγάλη εμπορική δραστηριότητα. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να έχουμε δρόμους ασφαλείς και σύγχρονους. Έπειτα από πολλά χρόνια, κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμίσουμε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδας και να έχουμε τους δόμους που μας αξίζουν. Αυτή η προσπάθεια περνά μέσα από όλους τους νομούς αλλά και το δίκτυο σύνδεσης της περιφέρειάς μας με τις όμορες περιοχές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την έναρξη των εργασιών.