Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ραγδαία αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά, πιθανόν ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες, με βαθμιαία βελτίωση αναμένονται για σήμερα, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μπορόφ και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τετάρτη.
Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι  2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική για σήμερα, Τετάρτη, υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 20 βαθμούς κελσίου.
Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr