Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Εσύ αποφασίζεις | Απόστολος Τζιτζικώστας

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

Στις αυριανές εκλογές ζητώ την ψήφο σου για να διαμορφώσω τις προϋποθέσεις για μια Νέα Δημοκρατία που σύντομα θα αποτελέσει την αξιόπιστη εναλλακτική δύναμη που θα βγάλει την Ελλάδα και του Έλληνες από τα σημερινά αδιέξοδα.

Από την επόμενη ημέρα το πρωί, όλοι μαζί ενωμένοι θα χτίσουμε μια σύγχρονη Κεντροδεξιά Παράταξη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην πολιτική της.

Η παράταξή μας και η χώρα δεν έχουν άλλο χρόνο για αναβολές. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία ώστε να προχωρήσουμε σε μια νέα κοινωνική συμφωνία για τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου αναγέννησης της χώρας. Για να δώσουμε προοπτική και διέξοδο στους παραγωγικούς ανθρώπους, στη μεσαία τάξη, στους γονείς μας, άλλα και τα παιδιά μας.

Για όλα αυτά αποφασίζεις στις αυριανές εκλογές. Αποφασίζεις για μια Νέα Δημοκρατία που θα αποτελέσει σύντομα την ρεαλιστική και υπεύθυνη λύση διακυβέρνησης της χώρας, νικώντας οριστικά το λαϊκισμό και τις παλαιοκομματικές πρακτικές και νοοτροπίες.

Σου ζητώ να κάνεις δική σου υπόθεση την αλλαγή που χρειάζεται η παράταξή μας. Και τώρα με την ψήφο σου και τη συμμετοχή σου και μετά που θα χτίσουμε μαζί τη μεγάλη και σύγχρονη Νέα Δημοκρατία.

Με τη συμμετοχή σου, η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα, γίνεται ξανά μεγάλη και ισχυρή.

Αύριο παίρνεις το μέλλον στα χέρια σου.

Σε ευχαριστώ,

Απόστολος