Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Ευρυτανίας
Δήμος Αγράφων                                     
 
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 2237351318                                                                 Κερασοχώρι, 14 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος επισκέφθηκε κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη με αντικείμενο τα ζητήματα που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Περίθαλψη στο Δήμο Αγράφων.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την παραμονή του Ιατρού στο πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας και όχι τη μετακίνησή του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου,  καθώς και την διατήρηση των εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας, κάτι που έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Υπουργό Υγείας.


Εξέθεσε επίσης την ανάγκη για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας τόσο με ιατρικό όσο και με νοσηλευτικό  και διοικητικό προσωπικό.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αγράφων ζήτησε από τον κ. Υπουργό την παρέμβασή του για την στελέχωση με γιατρούς των αγροτικών ιατρείων Αγράφων και Ραπτοπούλου άμεσα, ώστε να μπορέσει να καλυφθεί ο Δήμος Αγράφων στο ελάχιστο στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο Δήμαρχος Αγράφων ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή για την άμεση ανταπόκρισή του και την ανάκληση μετακίνησης του Ιατρού από το πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας.