Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΝΙΑΝΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΕΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Ευρυτανίας
Δήμος Αγράφων                                      
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 2237351318                                                                 Κερασοχώρι, 25 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως στην Παλαιά Βίνιανη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου, από το Δήμο Αγράφων και την Τοπική Κοινότητα Βίνιανης, εορταστική εκδήλωση  με αφορμή τη συμπλήρωση 71 χρόνων από την ίδρυση της ΠΕΕΑ (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης).
Από τη Δημοτική Αρχή Αγράφων το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων κ. Τάκης Κωνσταντίνος, κ. Τσιάμης Θεόδωρος και κα Φεγγούλη Βασιλική. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώτσιας Θωμάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσιτσάνης Λάμπρος, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος του Μουσείου Κορυσχάδων κ. Χαλκιάς Παντελής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βίνιανης και Πρόεδρος του Μουσείου Βίνιανης κ. Μαντής Παντελής, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας κ. Νικοπολίδης Ιωάννης, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Κερασοχωρίου κ. Ζαμπέλης Μάριος, ο Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου πατέρας Ευάγγελος Φεγγούλης, η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καρπενησίου κ. Γιαννιώτης Ιωάννης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους λοιπούς επισήμους. Ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας ειπώθηκε από τον Ιστορικό – Ερευνητή και Διδάκτορα  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Σκαλιδάκη.