Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίο τακτικό ενημερωτικό δελτίο Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας το οποίο απευθύνεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τοπικά και περιφερειακά, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς και σε κάθε πολίτη.



Αρ. Πρωτ. B003                       Καρπενήσι, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

●Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το αναγκαίο καλό αυτών των εκλογών και αυτό γιατί είναι οι ρυθμιστές της επόμενης μέρας, αυτοί που θα βάλουν φρένο όποτε και όπου χρειαστεί και που θα προασπίσουν τα ήθη, τις αξίες και τα Εθνικά ιδεώδη του Ελληνισμού.

●Ο ΣΥΡΙΖΑ δια των στελεχών του ακόμα και σήμερα δε ξεκαθαρίζει την φορολογική του πολιτική, δεν λέει στους Έλληνες πολίτες ποια είναι η «μεγάλη ακίνητη περιουσία» και πως θα την φορολογήσει, δε μας λέει ποιους εξαιρεί και ποιους περιλαμβάνει. Ακούσαμε μέχρι και ανώτατο συντελεστή φορολόγησης στο 60% για τις επιχειρήσεις! Ακούσαμε για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας πάνω από 400.000 ευρώ ενώ λίγο μετά ακούσαμε τις 200.000 ευρώ. Ποιος είναι φτωχός και ποιος πλούσιος για τον ΣΥΡΙΖΑ; Γνωρίζουν ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και σύσσωμη η χαμηλή και μεσαία τάξη υποφέρει;
Η ΝΔ δεν έχει να υποσχεθεί κάτι άλλο πέρα από ΕΝΦΙΑ αυξήσεις ΦΠΑ περιουσιολόγιο και φόρο 15% το χρόνο δημεύοντας τα σπίτια και τα χωράφια μας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν «ουρά» κανενός πολιτικού φορέα στις 26 Ιανουαρίου, αλλά οι ρυθμιστές που θα επιβαλουν πολιτικες αναπτυξης και χαμηλης φορολογιας σε φυσικα προσωπα και επιχειρησεις.

●Οι εκλογές έφτασαν το τεχνητό δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, μπορει να εξυπηρετει οσους ποδηγετουσαν το εκλογικο σωμα μεσα από τον δικομματισμο της μεταπολιτευσης αλλα τα αποτελεσματα είναι σε ολους μας γνωστα.
Η μετοίκηση του ΠΑΣΟΚ σχεδόν στο σύνολο του στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.
Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά οδηγείται σε εκλογική συντριβή όμοια με αυτή του ΠΑΣΟΚ. Όσο και να το παλέψουν η συντριβή της ΝΔ είναι εμφανής.
Μην δώσετε πολιτική επιβίωση σε αυτόν που ανέτρεψε την κυβέρνηση της ΝΔ με αποστασίες το 93.
Δεν μπορεί και δε πρέπει να καταστούμε παίχτες σε στημένες δημοσκοπήσεις, η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση πολυκομματική, πλουραλιστική, εκφράζοντας το σύνολο της κοινωνίας.
Είναι η μέρα να βρούμε αυτά που μας ενώνουν ως έθνος κι όχι όσα μας χωρίζουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ο εναλλακτικός δρόμος, η τρίτη επιλογή για μια εθνικά κυρίαρχη πολιτική.


●Οι Έλληνες οφείλουμε να ψηφίσουμε ώριμα και συνειδητά, τα διλήμματα «ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ να πέσει η ΝΔ δεν χωρούν σε μια πολιτικά σύγχρονη κοινωνία.
Ψηφίζουμε Ανεξάρτητους Έλληνες για να μπούμε εμπόδιο και να επιβάλλουμε πολιτικές σοβαρές και αξιόπιστες σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας



●Ισχυροί Ανεξάρτητοι Έλληνες εμπόδιο σε μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ας σκεφτούμε ποιοι και γιατί πιέζουν με στημένες δημοσκοπήσεις την κοινωνία σε δυο δρόμους που κανείς τους  δεν οδηγεί σε αυτοδυναμία.
Ας σκεφτούμε ώριμα και σοβαρά τι θα συμβεί σε μια πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Μην πετάτε την εξουσιοδότηση σας, την τελευταία σας εντολή σε μια στημένη παρτίδα με σημαδεμένη τράπουλα.

●Αλέξης Τσίπρας στον ΕΝΙΚΟ «Δεν θα συνεργαστούμε ούτε με το ΠΑΣΟΚ, ούτε με Παπανδρέου, ούτε με Ποτάμι» καμιά απάντηση αν θα συνεργαστεί ή όχι με την ΝΔ αν έχει 140+ έδρες άρα και μη αυτοδυναμία.
Τελικά ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ να πέσει η ΝΔ ή πέφτεις στην φάκα;

● Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι μόνοι ρυθμιστές της επόμενης μέρας για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους, με κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα, πιστοί στα θέματα της ορθοδοξίας και κράτους, πιστοί στην προάσπιση των σωμάτων ασφαλείας, στην διασφάλιση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας αλλά και στην διαγραφή του χρέους και όχι στην διαπραγματευση με όσους εξαθλίωσαν το λαό μας.

●Πρώτη φορά κυβέρνηση όλων των Ελλήνων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ισχυρούς και δυνατούς ρυθμιστές .

●Σε συνέντευξη του στο πρώτο θέμα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε : «Δεν πρόκειται περί της Νέας Δημοκρατίας την οποία ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, της Νέας Δημοκρατίας του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα των άκρων με το οποίο ο Καραμανλής δεν θα συνεργαζόταν ποτέ, όπως έλεγε. Πρόκειται για μία Πολιτική Άνοιξη αποτυχημένων που έζησαν στην πολιτική τους ερημιά και βγάζουν το κόμπλεξ τους απέναντι στον ελληνικό λαό. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα συμφερόντων που πήρε τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος που πίστευε στην Ευρώπη των εθνών-κρατών και όχι στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας. Η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον. Αυτή τη στιγμή ο κ. Σαμαράς έχει κλέψει τη σημαία της»

●Σε σχόλιο του, αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ και την θέση του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας αναφέρει: «Θα καταργήσει τα μνημόνια, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ αλλά θα εισπράξει στο σύνολο του, τον ΕΝΦΙΑ του ´14. δηλαδή "μετρητό" από μνημονιακό νόμο»

●Ο υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας γνωστοποιεί στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για την πράξη κατάθεσης έγγραφου σε συμβολαιογράφο των Αθηνών με αριθμό συμβολαίου «5252» και με τίτλο «Συμβόλαιο τιμής προς τις Ευρυτάνισσες και τους Ευρυτάνες συμπολίτες μου» αναφορικά με την δέσμευση του σε περίπτωση εκλογής του να παραδώσει εξ’ ημισείας στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων το 20% της συνολικής βουλευτικής αποζημιώσεως  αποκλειστικώς για δαπάνες στα σχολειά των δήμων του Νομού Ευρυτανίας.
●Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας με αίσθημα ευθύνης δε μπορούν και δε πρέπει να γίνουν αρεστοί αλλά αναγκαίοι και ειλικρινείς για την επόμενη μέρα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλές εκλογές σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ευρυτάνισσες και σε όλους τους Ευρυτάνες συμπολίτες μας και με αίσθημα ωριμότητας και γνώσης των συνθηκών ας γίνουμε ρυθμιστές και όχι εξιλαστήρια θύματα μιας ακόμα στημένης παρτίδας.








●Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας σας ενημερώνουν πως στην Εθνική Πατριωτική δημοκρατική συμμαχία Νίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμμετέχουν μαζί μας το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, το Λευκό, η Πυρίκαυστος Ελλάδα του κυρίου Ζουράρι καθώς και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του κυρίου Νίκου Νικολόπουλου.
Το ψηφοδέλτιο μας όπως πάντα θα το βρείτε με το γνωστό σε όλους σήμα μας.

►Στο ψηφοδέλτιο Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαιτείται σταυρός προτίμησης.

►Για οποιαδήποτε ενημέρωση η πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι και στον αριθμό 22370 93368







Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας