Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Το Σάββατο 15/11/2014 και ώρα 05,30 μ.μ. στο ΚαρπενήσιΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας, είναι μια αναγνωρισμένη Ένωση Καταναλωτών και έχει χωρική αρμοδιότητα την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου εκπροσωπεί όχι μόνοι τα μέλη της,  αλλά το σύνολο των καταναλωτών, δραστηριοποιείται από το 2012 και έχει ως έδρα της την Χαλκίδα.                                                                                                           Μέχρι σήμερα, έχει στο ενεργητικό της, σημαντική δραστηριότητα για την υπεράσπιση των  συμφερόντων των καταναλωτών, τόσο από τις τράπεζες όσο και από άλλες οικονομικές-εμπορικές πράξεις.                                              
1)     Στα πλαίσια της δράσης  «Στερεά Ασπίδα για τον Καταναλωτή»  Κ.Α. ΟΠΣ:425658, του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»  της υλοποιεί  δύο προγράμματα «Υπερχρεωμένοι Καταναλωτές της Στερεάς Ελλάδας» και «Καταναλωτικές συνήθειες των νέων»
Το Σάββατο 15/11/2014  και ώρα 05,30 μ.μ.                                    διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση  στο Καρπενήσι                                                                                   στη  αίθουσα του Συνδέσμου "Ευγένιος ο Αιτωλός" στην Πλατεία, με θέματα :
1)         Παρουσίαση της έρευνας για τις καταναλωτικές συνήθειες των νέων της Στ. Ελλάδας, από τον:                                                                                                 Κο Χρήστο Νικολούδη finance manager στην ResNovae, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ε.Μ.Π.-Υποψήφιο Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.
2)         Ανάλυση του νόμου 3869/10 (νόμος Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, από τον : Αλέξη Καραμάνο, Αντιπρόεδρο της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ, Δικηγόρο.                                                                                                              Οι εισηγητές θα αναπτύξουν τα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.                                      
Τιμή μας η παρουσία σας στην εκδήλωση.!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             Γιώργος Μητροπέτρος                                     Αναστάσιος Μπελίτσος