Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι ψηφοφόροι μας με ελεύθερη βούληση μπορούν να ψηφίσουν κατά συνείδηση ότι θέλουν.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Ακηδεμόνευτοι, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κεντρικές συνταγές, χωρίς Φαρισαϊκά κριτήρια και συγκαλυμμένο λαϊκισμό, δηλώσαμε παρόν και διεκδικήσαμε την εμπιστοσύνη σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

          Σε μια εποχή που σχεδόν όλοι οι πολίτες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα  επιβίωσης, προσπαθήσαμε να δείξουμε έναν άλλο δρόμο λειτουργίας του δήμου μας για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας. Θελήσαμε η ψήφος σας να μην είναι αποτέλεσμα πίεσης ή εξαγοράς. Θελήσαμε να μας εμπιστευθούν και να συνεργαστούν μαζί μας οι υποψιασμένοι και υπεύθυνοι πολίτες. Θελήσαμε το «Είναι» και το «Φαίνεσθε» της ζωής μας να χαρακτηρίζονται από τη λέξη «Αξιοπρέπεια».
          Το αποτέλεσμα των εκλογών για διάφορους λόγους, ίσως λόγω της μεγάλης αποχής και  άλλων συγκυριών, δείχνει ότι δεν πείσαμε όσο έπρεπε. Εμείς σεβόμενοι την κρίση των πολιτών δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα και από τη θέση που μας τοποθέτησε. Μέλημά μας θα είναι να δημιουργηθεί ένας Δήμος με δίκαιες, γνήσιες και φιλικές λειτουργίες προς όλους. Θα παλέψουμε για νόμιμες και διαφανείς ενέργειες. Θα παλέψουμε για την αποφυγή του μαρασμού και της ερήμωσης των χωριών μας. Θα παλέψουμε για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας, χωρίς σκοπιμότητες και δεσμεύσεις. Σε όσους πίστεψαν στον αγώνα μας και στάθηκαν στο πλευρό μας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και σ’ αυτούς που δεν μας πίστεψαν, λέμε ότι θα βρεθούμε δίπλα τους αν μας χρειασθούν, ευχόμαστε δε να μη διαψευστούν οι ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.
          Στο β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών διεκδικούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δυο συνδυασμοί, εκ των οποίων ο μεν ένας ήταν απέναντί μας ο δε άλλος ήταν αδιάφορος για την πορεία του Δήμου μας. Παρά του ότι εμείς είχαμε κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της συνεργασίας μέχρι και την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών, έκλεισαν τα μάτια τους στην πραγματικότητα. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Οι ψηφοφόροι μας με ελεύθερη βούληση μπορούν να ψηφίσουν κατά συνείδηση ότι θέλουν.
          Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους με εμπιστεύθηκαν και συστρατεύτηκαν ως υποψήφιοι στον συνδυασμό μας και να τους συγχαρώ για τον ωραίο και έντιμο αγώνα τους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα έχουμε τακτική επικοινωνία για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής τους.
          Επίσης  συγχαίρω όσους έχουν εκλεγεί και τους εύχομαι καλή δύναμη και μια επιτυχημένη θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με σταθερές αξίες απέναντι στους πολίτες του Δήμου Καρπενησίου.

Καρπενήσι 19 Μαΐου 2014

Γιάννης Δημ. Σταμάτης
Επικεφαλής Α.Δ.Ε.Κ.Κ.