Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ




Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αγράφων ανακοίνωσε πριν λίγο ο Χρήστος Δημητρόπουλος. Έτσι μετά τον Θ. Μπαμπαλή και επισήμως πλέον έχουμε και 2ο υποψήφιο για τον Δημαρχιακό θώκο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει και νέα υποψηφιότητα. Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση του κ. Δημητρόπουλου. 

Αγαπητοί Συνδημότες

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών που θα συνοδεύουν την κάθε μέρα της επόμενης Δημοτικής περιόδου , θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος του Δήμου Αγράφων και τις όποιες δυνατότητες και εμπειρίες απόκτησα , στην  υπηρεσία του  τόπου μας.

Ποτέ δεν έβαλα  την ιδεολογική μου ταυτότητα  πάνω από τα δίκαια αιτήματα , τις αγωνίες και τα όνειρα των συμπολιτών μου και από την άλλη   πάντοτε διατράνωσα την πίστη μου στην ανάγκη για συνεργασία που στοχεύει στο κοινό καλό αλλά και για ανανέωση και αναγέννηση.
Έτσι πιστεύω θα είμαστε ωφέλιμοι στην κοινωνία και θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε τη φθίνουσα πορεία της τοπικής μας οικονομίας αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Μπορούμε να αντισταθούμε στους καιρούς να αλλάξουμε πράγματα. Να ξαναδώσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα στους απογοητευμένους συμπολίτες μας. Εμάς δεν μας νοιάζει η αφετηρία καθενός αλλά ο κοινός στόχος και προορισμός.

Με αποφάσεις που στη λήψη τους θα συμμετέχει η κοινωνία , και θα τις χαρακτηρίζει η σύνθεση , αλλά και η αποφασιστικότητα στην εφαρμογή κάθε μέτρου που ωφελεί τον τόπο , αγνοώντας το όποιο πολιτικό κόστος.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια δεν χωρούν ανώφελες αντιπαραθέσεις.

Ο δοκιμαζόμενος σκληρά συνάνθρωπός μας προσδοκά μια καλύτερη μέρα , αδιαφορώντας για τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός μας.

Προσωπικά έχω διαγράψει κάθε μορφή αντιπαλότητας πολιτική ή προσωπική

Είναι χρέος μας να ενώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας .
Ενωμένοι μπορούμε να εμπνεύσουμε  και να απελευθερώσουμε τις αστείρευτες δυνάμεις που κρύβει η κοινωνία μας και ζητούν διέξοδο να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.
Ο αγώνας μας θα είναι αγώνας όλων για το Δήμο Αγράφων του μέλλοντος.
Και αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε .

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με κάθε ειλικρίνεια

Χρήστος Δ. Δημητρόπουλος