Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Σε όσους γάμους κι αν επήγα τέτοια νιόγαμπρα δεν είδα…



Έλαμπαν από χαρά και ευτυχία, ο Θοδωρής Μπαμπαλής και η Μαρία Μώκκα, στον γάμο τους που έγινε το περασμένο Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013. Μετά το μυστήριο που τελέστηκε στο πανέμορφο ξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας στην Δαφνούλα, ακολούθησε γαμήλιο τραπέζι και γλέντι του παλιού καλού καιρού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
  Όλα ήταν υπέροχα. Τα εδέσματα ντόπια και πεντανόστιμα, το σέρβις άψογο και η ορχήστρα των Γ. Μπέκιου, Πάνου Πλαστήρα, Γιώτας Γρίβα, ανέβασε το κέφι και το γλέντι στα ουράνια. 
Στο γάμο παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι και μεταξύ αυτών η δήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, οι πρώην Βουλευτές Ευρυτανίας Δημοσθένης Τσιαμάκης και Ηλίας Καρανίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καραμπάς, οι πρώην Δήμαρχοι Νίκος Γεωργίου και Γιάννης Σταμάτης, ο πολιτευτής Γιώργος Λάγαρης, η Βέτα Καρφή καθώς και πλήθος δημοτικών συμβούλων. Να ευχηθούμε στους νεόνυμφους βιον ανθόσπαρτον και ευλογημένο και στους οικογενείς, να χαρούν τον Θοδωρή και την Μαρία όπως επιθυμούν.






Όσον αφορά την ευχή του Γιώργου Μπέκιου στον εκλεκτό του φίλο, να γίνει σύντομα Δήμαρχος, πιστεύουμε ότι όπως οι ευχές των γονέων στηρίζουσι θεμέλια οίκων, έτσι και οι ευχές των φίλων, πολλάκις πιάνουν τόπο…
Παπα- Θανάση να είναι ευλογημένα τα παιδιά σας και σεις κουμπάροι πάντα άξιοι.