Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Δυο ημέρες ατελείωτα χιλιόμετρα , αδιάκοπτη καταγραφή αιτημάτων, ζητημάτων και παραπόνων στο ξεχασμένο τόπο του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας και των πολιτών του.








Αρ. Πρωτ. Α040                          Καρπενήσι, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υπόσχεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας τόσο των Βουλευτών μας κου Τέρενς Κουίκ και της κας Ραχήλ Μακρή όσο και του Πολιτευτή του Νομού Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα να ενημερώσουμε, να αναδείξουμε και να δώσουμε λύσεις σε όλα τα ζητήματα του νομού Ευρυτανίας δηλώνοντας απερίφραστα ότι οι περιοδείες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας με τους Βουλευτές μας θα συνεχιστούν αδιάκοπα.


Ευχαριστούμε τόσο ως Συντονιστική Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσο και εγώ προσωπικά ως πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας τον Βουλευτή Επικρατείας κο Τέρενς Κουίκ όσο και την Βουλευτή Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή για την τιμή που έκαναν στην Ευρυτανία μας αποδεχόμενοι άμεσα το αίτημα μου για μια περιοδεία στην «Άγονη γραμμή» του Νομού μας, γνωρίζοντας τους προσωπικά πια όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τις τραγικές ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα στην περιοχή της Δυτικής Ευρυτανίας και μεταφέροντας τα στην Βουλή Των Ελλήνων .

Ευχαριστώ θερμά προσωπικά ως Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας το σύνολο των εντύπων, ηλεκτρονικών μέσων όσο και τους bloggers για την αμέριστη βοήθεια τους στην επικοινωνία και την ανάδειξη της αποστολής.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση, την θερμή υποδοχή, τα γεμάτα ευγένεια και ελπίδα πρόσωπα των Ευρυτάνων τόσο στην περιοδεία στο Δήμο Αγράφων, όσο και στην Πλατεία Καρπενησίου το Σάββατο 13/7 το βράδυ, αλλά και την Κυριακή 14/7 στο Πανευρυτανικό Αντάμωμα συνομιλώντας με τους Ευρυτάνες σε ένα κλίμα γεμάτο θέρμη και καλοσύνη.
Έχω χρέος να ενημερώσω πως η ατυχής αλλαγή προγράμματος που «έβγαλε μέρος της περιοδείας εκτός προγράμματος» λόγο του όγκου και της φύσης της αποστολής θα αναπληρωθεί με νέα περιοδεία την οποία και υπόσχομαι.





Σελ. 1-2

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr






Σας ενημερώνουμε πως οι περιοδείες θα συνεχιστούν και στο σύνολο του Νομού Ευρυτανίας με νέους προορισμούς τιμώντας την εντολή του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου να σαρώσουμε όλη την Ελλάδα .

Ευρυτάνισσες, Ευρυτάνες σας Ευχαριστώ από Καρδιάς για την θερμή υποδοχή σας, εικόνες όπως Ευρυτάνισσες από τους κήπους τους ,από τις αυλές ,να χαιρετούν ολόθερμα, κόσμος να θέλει να μας κεράσει, να μας προσέξει, θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου, θυμίζοντας μου την Ευρυτανία του χτες, την Ευρυτανία των παιδικών μου χρόνων, την Ευρυτανία της αλληλεγγύης, της ευγένειας, του διαλόγου και της Ευρυτανικής καλοσύνης και φιλοξενίας, άλλωστε αυτοί είμαστε!

ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ!



Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Πρόεδρος Συντονιστικής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων