Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ «ΣΑΠΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΔΕΚΑΕΞΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΚΑ ΓΙΑ 58.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ»               
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                                                           ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                                                  FAX: (210) 3707976
                                                                                           e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαπάκια και παροπλισμένα αυτοκίνητα στην Αστυνομία Ξάνθης. Δεκαέξι ενεργοί μάχιμοι υπάλληλοι στο ΙΚΑ Ξάνθης για 58.000 άμεσους και έμμεσους ασφαλισμένους. Απάνθρωπη περικοπή κονδυλίων για το Ψυχικό Κέντρο Ξάνθης που εξυπηρετεί όλη την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη στην περίθαλψη και επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 58 παιδιών με σύνδρομο Down, αυτισμό, κλπ.

Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που κατέγραψε στη νέα περιοδεία που πραγματοποίησε στην Ξάνθη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.Είναι «προϊόντα» των επισκέψεων που τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση, όσο και στο ΙΚΑ, αλλά και στο Ψυχικό Κέντρο Ξάνθης, όπου είχε συνομιλία και ενημέρωση από τα σωματεία των εργαζομένων.
 
Μαζί με Πολιτευτές και Συντονιστές του Κινήματος ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε επίσης και το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών που έχει δημιουργηθεί μέσα στις Σχολές της Αστυνομίας της Ξάνθης, καταστρέφοντας ένα από τα σημαντικότερα κέντρα εκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Τέρενς Κουίκ, μαζί με τον Πολιτευτή Ξάνθης και αναπληρωτή Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του Κινήματος Χαράλαμπο Ευστρατίου επισκέφθηκε και τα χωριά Τοξότες και Τύμπανο όπου σε καταστήματα και καφενεία συναντήθηκε με κατοίκους, από τους οποίους άκουσε τα προβλήματα που βιώνουν στη σύγχρονη γερμανο-οικονομική κατοχή, δεχόμενοι πλήγματα κυρίως στον πρωτογενή, αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

Νωρίτερα, είχε συνάντηση και με τη Σαμπιχά από τις δραστήριες προσωπικότητες του οικισμού των Ρομά στο Δροσερό, η οποία αγωνίζεται να κρατήσει μακριά τα Ρομά παιδιά από τα νύχια του Τουρκικού Προξενείου.

Για όλα τα ζητήματα που κατέγραψε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα καταθέσει Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις και θα προχωρήσει και σε προσωπικές παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία.