Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τέρενς Κουίκ! Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για θέματα Ευρυτανίας




Αρ. Πρωτ. 20                                                 Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με Ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε πως ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει από Σήμερα 7 Ιανουαρίου 2013, την ευθύνη της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και της εκλογικής περιφέρειας της Ευρυτανίας, όπου οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο.


Ο Τέρενς Κουίκ , σε κλίμα αγαστής, γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας με τον πολιτευτή του Νομού Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Ι. Μπακόλα και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ευρυτανία δεσμευόμαστε ότι , τόσο με τους τοπικούς φορείς και παράγοντες όσο και με το σύνολο του Ευρυτανικού λαού θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε το ίδιο δυναμικά και έντονα και ακόμα περισσότερο , έτσι ώστε να προωθηθούν κοινοβουλευτικά όλα εκείνα τα ζητήματα που χρειάζονται λύσεις για να βοηθηθεί η ισόρροπη ανάπτυξη τόσο του συνόλου του νομού Ευρυτανίας όσο και της πρωτεύουσας του νομού, ενός νομού που δεν ήταν στις προτεραιότητες των Αθηνοκεντρικών κυβερνήσεων εδώ και δεκαετίες!

Το πολιτικό γραφείο του Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα και γραφείο όλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας στο κέντρο του Καρπενησίου ευελπιστούμε και επιδιώκουμε να λειτουργήσει ως εργαστήριο παραγωγής συμμετοχικής δημοκρατίας και χώρος ανάδειξης όλων των τοπικών ζητημάτων του Νομού Ευρυτανίας!

Θα τα καταφέρουμε. Το χρωστάμε στην Ευρυτάνισσα, στον Ευρυτάνα, στην νέα γενιά του τόπου μας , το χρωστάμε στην Ευρυτανία μας!


Κλείνοντας σας ενημερώνουμε πως την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και της Φθιώτιδας αναλαμβάνει ο Νότης Μάριας , ο Βασίλης Καπερνάρος και την Εύβοια-Βοιωτία και ο Τέρενς Κουίκ μεταξύ άλλων και την Φωκίδα .

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν την πορεία της νίκης , την πορεία της επανάκτησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας έξω από τα μνημόνια και τις τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις !


Για την συντονιστική Ευρυτανίας

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης
Μεταφορών Υποδομών& Δικτύων