Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ | Ξενώνας ΕΥΡΥΤΗ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ | 5.1.2013



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΕΜΦΑΝΙΣΗ στον ξενώνα ΕΥΡΥΤΗ
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013



Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα στην καθιερωμένη εμφάνισή του στον ξενώνα ΕΥΡΥΤΗ.
 Από το Σάββατο 5 Ιανουαρίου λοιπόν θα ξεκινήσει ο εορτασμός τις ονομαστικής του εορτής με μια συναυλία γεμάτη κέφι με καινούρια τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς μέχρι τα ξημερώματα !


Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.



Καστανιά Ευρυτανίας, Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013,
 Ξενώνας “Ευρύτη”

Ώρα έναρξης: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος
9
Αγορά εισιτήριων μόνο στον Ξενώνα την ημέρα της συναυλιας.

VENUE INFO

Ξενώνας “ΕΥΡΥΤΗ”
Δημοτικό Διαμέρισμα
Kαστανιάς, Καρπενήσι
Τηλ. κρατήσεων
22370 23578 & 698 2477 733