Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Δικηγόρος Δημήτρης Καρφής αντί του ΚΑΡΑΝΙΚΑ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Πρώτος στη λίστα ο Λάμπρος Τσιτσάνης με 2ο τον Ι. Σταμάτη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΦΗ
 Ο κ. Καρφής είναι Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας και μόνιμος Εκπαιδευτικός – Καθηγητής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας κλάδου ΠΕ 13.  Γεννήθηκε στη Λαμία το έτος 1959 και από της γεννήσεώς του μέχρις ότου αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου κατά το σχολικό έτος 1976-77 ήταν μόνιμος κάτοικος Κοινότητας Αγίου Νικολάου Ευρυτανίας.

Σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από όπου αποφοίτησε το έτος 1983.
Διατέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ευρυτάνων Φθιώτιδας κατά την διετία 1982-1984. Υπήρξε μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καρπενησίου από το έτος 1976 μέχρι και το έτος 1982 και μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Γαλανέικων Λαμίας από το έτος 1982 μέχρι το 1984 και μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αγίου Νικολάου Ευρυτανίας από το έτος 1985. Από το έτος 1989 μέχρι και το έτος 1993, τουτέστιν κατά την εξαιρετικά δυσχερή για το ΠΑΣΟΚ περίοδο σε ολόκληρη την Ελλάδα, διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας. Συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το έτος 1994.
Ίδρυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου ¨Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ¨ κατά το έτος 1983 του οποίου αποτέλεσε και αποτελεί μέλος του Δ.Σ..
Ίδρυσε το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία Α.Ο. Αγίου Νικολάου κατά το έτος 1989 του οποίου υπήρξε και είναι Γενικός Γραμματέας και αρχικά Πρόεδρος.
Συμμετείχε ενεργά υπό την ως άνω ιδιότητά του στην ίδρυση της ΕΠΣ Ευρυτανίας (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας). Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Επιτροπής Διοίκησης του Ε. Κ.Κ.Κ. (Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Καρπενησίου) από το έτος 1994 μέχρι και το έτος 1998.
Αρθρογραφούσε κατά το παρελθόν και αρθρογραφεί σε πολλές τοπικές εφημερίδες (Ευρυτανική Γνώμη, Ευρυτανικοί Αντίλαλοι, Διάλογοι, Ευρυτανική Φωνή, Ευρυτανικά Νέα, Ευρυτανικός Παλμός, Ευρυτανικά Νέα  κ.λ.π.).
Αποτελεί μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου και της Πανευρυτανικής Ένωσης.
Κοινοτικός Σύμβουλος της πρώην Κοινότητας Αγίου Νικολάου Ευρυτανίας κατά την 4ετία 1986-1990.
Ήδη είναι και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ευρυτανίας από του μηνός Μαρτίου του τρέχοντος έτους.
Από το έτος 1986 και μέχρι σήμερα ασκεί στο Νομό Ευρυτανίας το Δικηγορικό λειτούργημα συνεχώς και αδιαλείπτως με επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία επαγγελματική, κοινωνική και πολιτιστική. Είναι έγγαμος με την Γεωργία Σκόνδρα, Δασολόγο και ήδη συνταξιούχου Διοικητική Υπάλληλο του ΟΤΕ, θυγατέρα του αειμνήστου Ιερέα της Γρανίτσας Κων/νου Σκόνδρα, με την οποία απέκτησε πέντε (5) τέκνα. Τα δύο (2) εξ αυτών είναι φοιτητές στο 4ο έτος και στο 3ο έτος αντίστοιχα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (μαθηματικό και κλασική φιλολογία). 
Είναι Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις και προσεχώς θα προαχθεί σε παρ’ Αρείω Πάγω. Από το έτος 2006 είναι και συγγραφέας έχοντας συγγράψει το βιβλίο « Η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» Από του σχολικού έτους 2006 -2007 είναι μόνιμος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου (οργανική θέση) διδάσκοντας τόσο στα δύο (2) Γυμνάσια Καρπενησίου όσο και στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου νομικά μαθήματα. Είναι μόνιμος κάτοικος Καρπενησίου (Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 5).