Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!Γαϊδούρι 5 ίππων μοντέλο 2005, σε αγγελία του ίντερνετ ! Πανελλαδική προβολή


http://vulpinews.blogspot.com


Μια αγγελία διαφορετική από τις άλλες σαρώνει στο διαδίκτυο σήμερα... Η αγγελία είναι αληθινή, καθώς δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές!
Η ιντερνετική αγγελία για την πώληση ενός γαϊδάρου στην Ξάνθη, απασχόλησε τη δημοσιότητα έντονα.

Σε site για αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εμφανίστηκε η αγγελία (εικόνα ) για ένα γάιδαρο από την Ξάνθη που πωλείται 350 ευρώ (τιμή συζητήσιμη). Ο πωλητής ήταν αναγκασμένος...
να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία στο site και έτσι ενημέρωνε τους υποψήφιους αγοραστές ότι ο γάιδαρος είναι μαύρου χρώματος, γεωργικό όχημα, 5 ίππων, χωρίς καύσιμο !

Γαϊδούρι 7 ετών αρσενικό !

"Γαιδούρι 7 ετών αρσενικό πωλείται λόγω αλλαγής επαγγέλματος" ανέφερε η αγγελία. Το γαιδούρι πωλούσε ο κύριος Τάκης από την Ξάνθη, που έβαλε το κινητό του στην αγγελία. Το θέμα απασχόλησε και την πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όπου εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διομήδειας Στάθης Τουρουνίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο γάιδαρος πωλήθηκε στην περιοχή του Ζυγού !

Η αγγελία έχει αφαιρεθεί από το σχετικό site αλλά πρόλαβε ήδη να κάνει διάσημο το γάιδαρο από την Ξάνθη. Οι εποχές άλλαξαν αλλά το ίντερνετ είναι το σύγχρονο παζάρι, όπου ο ευρηματικός κύριος Τάκης διοχέτευσε την αγγελία για την πώληση του γαϊδάρου.
 xanthipress.gr