Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

5 + 1 βήματα ομορφιάς για να είσαι σέξι χωρίς προσπάθεια


Ιδού τα 6 βήματα που θα σε βοηθήσουν να είσαι σέξι και γοητευτική χωρίς να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο και χωρίς να δείχνεις "ψεύτικη" ! 

1. Η λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι απλά μια τάση των καιρών, είναι η απόλυτη ανάγκη, που έχει η πλειοψηφία των γυναικών. Μη χρησιμοποιείς λοιπόν μια απλή ενυδατική ή αντιρυτιδική κρέμα, αλλά επέλεξε ένα πρωτοποριακό προϊόν με πολλαπλά οφέλη.


2. Τα μάτια και το βλέμμα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φλερτ, για αυτό μην ξεχνάς να δίνεις στις βλεφαρίδες σου τον όγκο και το μήκος που χρειάζονται! 

3. Αν θέλεις να ανεβάσεις τα ποσοστά της θηλυκότητάς σου, φρόντισε τα χέρια σου να είναι πάντα ενυδατωμένα και περιποιημένα. 

4. Δώσε τα κατάλληλα «θεμέλια» στο μακιγιάζ σου, χρησιμοποιώντας ένα make up, το οποίο καλύπτει τις τυχόν ατέλειες ή λεπτές γραμμές, ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα σφριγηλή, νεανική και λαμπερή. 

5. Για να μαγέψεις ένα άνδρα, δεν χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλο το ταλέντο σου για να δημιουργήσεις μακιγιάζ επαγγελματικών προδιαγραφών. Ο κανόνας «less is more», στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκει τέλεια εφαρμογή. 

Για παράδειγμα, ξέχνα το κόκκινο κραγιόν, το οποίο εσύ θεωρείς super sexy και αισθησιακό. Οι περισσότεροι άνδρες το φοβούνται, γιατί σκέφτονται ότι θα λερωθούν όταν θα φιλήσουν μια γυναίκα. Αναθεώρησε λοιπόν τη γνώμη που είχες για τις φυσικές αποχρώσεις στα κραγιόν και μη διστάζεις να τις προτιμάς στα ραντεβού σου! 

6. Δύσκολα η essence ενός ωραίου αρώματος αφήνει ασυγκίνητο έναν άνδρα! Να έχεις υπόψη σου ότι κάθε άρωμα μπορεί να χαρακτηριστεί σέξι, αρκεί τα συστατικά που έχει όχι απλά σου αρέσουν, αλλά ταιριάζουν κιόλας στην επιδερμίδα σου. http://www.real.gr

ΠΗΓΗ: missbloom.gr