Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τα καφτάνια πάνε...παντού

Τα καφτάνια αποτελούν ένα ιδιαίτερα χαρισματικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Σύμφωνα με το myworld.gr, παραμένουν εδώ και δεκαετίες το σύμβολο του καλοκαιρινού glam, καλύπτουν με την αέρινη, γραμμή τους τις ατέλειες με πολύ έξυπνο τρόπο και μάλιστα στιγμές που το χρειάζεσαι (βλ. παραλία), ενώ αποδεικνύουν συνεχώς την ευελιξία τους αλλάζοντας πρόσωπο με διαφορετικό styling και όντας στην κυριολεξία "και του σαλονιού, και του λιμανιού"! Τα αγαπάμε όσο και οι σχεδιαστές!

Πώς να φορέσεις ποια:
- Πάνω από το μπικίνι, με μεγάλα γυαλιά και καπέλο. Το απόλυτο star τρίπτυχο μιας επιτυχημένης εμφάνισης.
- Με μια hippie-chic τσάντα με κρόσσια και σανδάλια στην πόλη. Εννοείται πως εδώ εξαιρούνται τα διαφανή. Για μια αυθεντική Kate Moss πινελιά βάλε χαμηλά μποτάκια από σουέτ αντί σανδάλια. Χαϊμαλιά ευπρόσδεκτα.
- Τα μάξι καφτάνια είναι ότι πιο (ανεπιτήδευτα) glamorous μπορεί να υπάρξει μέσα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Πάντα έχει ένα εφέ εντυπωσιακό και κομψό. Δεν τα προτείνουμε στις πολύ μικροκαμωμένες, ωστόσο. Οι υπόλοιπες συνδυάστε με πλατφόρμες ή σανδάλια, χρυσές αλυσίδες στο λαιμό ή έθνικ σκουλαρίκια και καταπλήξτε τα πλήθη σε ένα πάρτυ ή ένα κάλεσμα.
- Τα πιο φολκλόρ και κεντημένα με «λαογραφικές» παραστάσεις είναι ιδανικά για τις διακοπές. Αρκούν ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια για να συνθέσεις ένα διαχρονικά γοητευτικό tourist-chic λουκ. Αν σου φαίνονται κοντά, πρόσθεσε ένα λευκό ή τζιν σορτσάκι.

Τα καφτάνια που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου: Ένα μάξι, ένα εμπριμέ με λαχούρια, λουλούδια ή γεωμετρικά μοτίβα, ένα μονόχρωμο σε ζωηρή απόχρωση, ένα με έθνικ κέντημα.
http://www.real.gr/http://www.real.gr/