Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κ. Μπακογιάννης: Φέρνει στο Καρπενήσι την «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων».


Κ. Μπακογιάννης: Φέρνει στο Καρπενήσι την «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων».


Στην προώθηση θεσμών και δράσεων που αφορούν τη νεολαία, τόνωση της τοπικής αγοράς και η ενίσχυση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Καρπενήσι, είναι μερικά από αυτά που συνδυάζει η «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων», η οποία προωθείται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση της Κάρτας Νέων.
Ως εκ τούτου ο Δήμος Καρπενησίου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων καθώς επίσης και όλους τους ιδιοκτήτες γραφείων παροχής υπηρεσιών (φοροτεχνικοί, εναλλακτικός τουρισμός κτλ) να παραβρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεση μας προκειμένου να ενισχύσουμε την τοπική αγορά.
Επενδύουμε σε δράσεις που συμβάλουν στην αύξηση της κίνησης της αγοράς μας και ταυτόχρονα καθιστούν το Δήμο μας ελκυστικό προορισμό για όλους. Η Κάρτα Νέων εκτός αυτού, παρέχει προνόμια σε μια πολύ σημαντική πληθυσμιακή ομάδα, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες όχι μόνο στους νέους που διαμένουν στο Δήμο μας αλλά και στους φοιτητές και επισκέπτες του Νομού μας. Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να παραβρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση της Δευτέρας. Η συμβολή τους στο εγχείρημα αυτό είναι σημαντική για όλους μας», επισημαίνει ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης. aftodioikisi.gr