Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οι Ελπίδες του ευρυτανικού ποδοσφαίρου ξεκινούν από την Κρέντη Επιτακτική η ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών του γηπέδου


Οι Ελπίδες του ευρυτανικού ποδοσφαίρου ξεκινούν από την Κρέντη Επιτακτική η ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών του γηπέδου

Κακά τα ψέματα, σε πολύ λίγα χωριά του Νομού μας, διαμένουν ακόμη νέοι με οικογένειες που να έχουν παιδιά και μάλιστα με τόσα παιδιά που να μπορεί στο χωριό να λειτουργεί ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ και ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτό συμβαίνει στην Κρέντη, σε ένα από τα πιο ζωντανά χωριά της Κεντρικής Ευρυτανίας, με 350 περίπου μόνιμους κατοίκους, στο οποίο λειτουργεί τόσο Δημοτικό Σχολείο όσο και Νηπιαγωγείο. Στην Κρέντη λοιπόν τα παιδιά του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων, ασχολήθηκαν και με τον αθλητισμό και έτσι δημιούργησαν σε πρώτη φάση την ποδοσφαιρική ομάδα και έπεται συνέχεια.
Μάλιστα με την φροντίδα της Ενορίας, τα παιδιά της ομάδας, απέκτησαν και ομοιόμορφες στολές για τις όποιες αγωνιστικές-αθλητικές του υποχρεώσεις προκύψουν. Στη φωτό τα παιδιά της ομάδας ποδοσφαίρου του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ, οι πραγματικές ελπίδες του τοπικού μας αθλητισμού, με τον προπονητή τους κ. Βαγγέλη Τσιγαρίδα, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, στην πλατεία της Κρέντης.
Επειδή στην Κρέντη, έγινε το πρώτο βήμα κατασκευής γηπέδου, θεωρούμε ότι η ολοκλήρωση των εργασιών και η δημιουργία ενός σύγχρονος αθλητικού Κέντρου στο νεοσύστατο Δήμο Αγράφων, είναι πλέον επιβεβλημένη.http://evrytanikospalmos.blogspot.com/