Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Με έξι υπό δοκιμήν ο Πανιώνιος στο Καρπενήσι


Γράφει ο Παναγιώτης Βλαχαδάμης



Με έξι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχώρησε την Τρίτη ο Πανιώνιος για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κυανέρυθροι» συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον», από όπου και αναχώρησαν λίγο μετά το μεσημέρι. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ο Πανιώνιος θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, στις 28/7 με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα και στις 31/7 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα την 1η Αυγούστου. Οι έξι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο «μικροσκόπιο» του Μίκαελ Στάρε είναι οι: Chalali, Godfred, Okoro, Okpapko, Ejike, Phungwayo. Οι υπόλοιποι της αποστολής θα είναι οι: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Μπάλαμπαν, Σκούρτης, Κοντοές, Μανιάτης, Γιόνσον, Λάτκα, Κολοβός, Κούκετς, Κοντοχρήστος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Πούπο, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ριέρα, Βαζ Τε, Κουμορτζί.

Εκτός έμειναν οι Σουλεϊμάν Ομο, Μάριο Μπέλιτς και Μπουβάλ, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Κεντρέ, με τον μάνατζέρ του να αποδέχεται την πρόταση των Νεοσμυρνιωτών, κάτι που δεν ισχύει, μέχρι στιγμής, για τον Γάλλο αμυντικόhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/