Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010


Τι θα κάνει η Χριστίνα την επόμενη χρονιά;

Ποια θα είναι η τύχη του Super star;

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τον ανταγωνισμό των δημοσιογράφων, την Ελένη Μενεγάκη και την Φαίη Σκορδά, ενώ, ταυτόχρονα έκανε τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι...είναι απογοητευμένη από τα νούμερα της εκπομπής της. "Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένη καθόλου από την εκπομπή και τα νούμερα. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: « πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και πως οι δημοσιογράφοι είναι αδίστακτοι".

"Δεν έχω καμιά ενημέρωση για την τύχη του "Super Star" του χρόνου. Μπορώ να πω μόνο πως δεν θα αλλάξει ώρα. Το ότι απαιτείται ένα λίφτινγκ, νομίζω πως δεν χρειάζεται φιλοσοφία", σημειώνει η Χριστίνα.

Παράλληλα, για την Φαίη Σκορδά και την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει, αναφέρει πως η παρουσιάστρια έχει το πακέτο που χρειάζεται μια πρωινή εκπομπή. "Κάποια στιγμή έβλεπα μαζί με συναδέλφους την Φαίη στη "TV Μακεδονία" και έλεγα ότι αυτό το κορίτσι είναι αστεράκι. Την Φαίη θα την έβαζα σε πρωινό. δεν θα την έβαζα σε μεσημεριανό. Έχει αυτήν την τσαχπινιά, τη γατουλιά, είναι ξανθιά. Έχει το τηλεοπτικό που θέλει ένα πρωινό", αναφέρει η Χριστίνα.

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη και το αν πούλησε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στα περιοδικά, η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρει: "Η Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που πουλάει τρελά. Γιατί να μην το κάνει; Την Μενεγάκη όπου και αν την βάλετε ξεπουλάει". Πηγή:Tv Έθνος http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8899.html