Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

AGRAFA NEWS-Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση οίνου και ποτών ProWein 2024

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην έκθεση οίνου και ποτών ProWein 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2024.

Σε συνεργασία με την Enterprise Greece,  η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα υποστηρίξει την συμμετοχή των 8 επιχειρήσεων του κλάδου της οινοποιίας και των ποτών που ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οι οποίες θα επιδοτηθούν με ποσοστό 65 % επί του κόστους της δαπάνης του εκθεσιακού τους περιπτέρου, με στόχο την ανάπτυξη νέων αγορών και τη διαμόρφωση επωφελών συμφωνιών.

Η έκθεση ProWein, αποτελεί τη σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για τον οίνο και τα ποτά. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον επαγγελματιών του χώρου και του ειδικού τύπου από την Κεντρική Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο με 49.000 επισκέπτες από 141 χώρες και 6.000 εκθέτες από 61 χώρες. Τα κρασιά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αναμένεται να κερδίσουν για ακόμα μια χρονιά τις εντυπώσεις, χάρις στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία για τα θετικά οφέλη που παράγει η εξωστρέφεια και ο εκθεσιακός προγραμματισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 

Κωνσταντίνος Γαλάνης

Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας