Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

AGRAFA NEWS-ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Καταθέσαμε τον συνδυασμό μας! Ένα πλήρες και δυναμικό ψηφοδέλτιο νίκης για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός κατέθεσε ψηφιακά στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών το σύνολο των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, οι οποίοι συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης: «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

 

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει το μέγιστο αριθμό υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων -που προβλέπεται εκ του εκλογικού νόμου- ανά Περιφερειακή Ενότητα! Απαρτίζεται δηλαδή από 114 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και τον εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

 

«Μόλις υποβάλαμε επίσημα τον συνδυασμό μας στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

 

«Συγκροτήσαμε έναν συνδυασμό πλήρη, όχι μόνο ως προς το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων. Κυρίως πλήρη ως προς την αντιπροσώπευση της κοινωνίας μας. Με 114 υποψηφίους όλων των ηλικιών, όλων των δημοκρατικών πολιτικών αποχρώσεων, από ένα πολύ μεγάλο εύρος επαγγελματικών καταβολών και φυσικά από κάθε γωνιά της Περιφέρειάς μας!

Άνθρωποι άξιοι, έντιμοι, ικανοί,

γεμάτοι όρεξη να υπηρετήσουν τον τόπο μας, τη Στερεά Ελλάδα!

 

“Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας” και καλή μας επιτυχία!

 

»Προσωπικά, οφείλω και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους

τις φίλες και τους φίλους, που προθυμοποιήθηκαν να συμμετέχουν στον συνδυασμό μας, αλλά το ανώτατο όριο υποψηφίων δεν μας το επέτρεψε.

Σας τιμούμε και σας ευχαριστούμε διπλά!

Είστε αναπόσπαστο μέρος της προσπάθειας και της επιτυχίας!»