Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

AGRAFA NEWS-Ξανά υποψήφιος στον Δήμο Αγράφων ο Παναγιώτης Γκορόγιας.



Την απόφαση του να είναι  ξανά υποψήφιος στον Δήμο Αγράφων  με τον Αλέξη Καρδαμπίκη έκανε  γνωστή  ο νυν αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Γκορόγιας, σε μια προσπάθεια να προσφέρει  κι αυτός από την πλευρά του στον αγαπημένο του τόπο. 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγράφων  Αλέξης Καρδαμπίκης «Είμαστε περήφανοι που ο συνδυασμός μας διαρκώς πλαισιώνεται με ανθρώπους άξιους, με διάθεση προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο, με δραστήριους πολίτες, άνδρες, γυναίκες, νέους, παλιότερους, έμπειρους, που όλοι έχουν όραμα και όρεξη για δουλειά».

Για τον Παναγιώτη Γκορόγια ο Αλέξης Καρδαμπίκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της υποψηφιότητας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου για το Δημοτικό Συμβούλιο, του εν ενεργεία Αντιδημάρχου ΠΑΝΟΥ ΓΚΟΡΟΓΙΑ  που έχοντας μεγάλη εμπειρία καταθέτει τα διαπιστευτήρια από την πορεία του στην Αυτοδιοίκηση και συνεχίζει στον συνδυασμό μας ενώνοντας τις δυνάμεις του με άλλους ικανούς συνυποψήφιους του για το καλό του τόπου μας». https://www.ilamia.gr