Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

AGRAFA NEWS-Ταξίδι Εξοικείωσης Δημοσιογράφων στην Εύβοια .



Στο πλαίσιο της συνεχούς και αδιάλειπτης προσπάθειάς προς  αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων και καναλιών επικοινωνίας και με βασικό  στόχο πάντα, την επιπλέον ανάδειξή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ως σύγχρονο, διαρκώς εξελίξιμο, με δύο λόγια ιδανικό τουριστικό προορισμό, πραγματοποιήθηκε ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων, με εκπροσώπους από δώδεκα εκ των πλέων αναγνωρίσιμων, διαδικτυακών, έντυπων, τηλεοπτικών  και ραδιοφωνικών  ΜΜΕ της χώρας, στην μαγευτική 12 δώδεκα μήνες τον χρόνο Εύβοια.

Εκπρόσωποι των : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Travel.gr, Naftemporiki.gr - Click to life, Αθηνόραμα, NewsIt, Ελεύθερο Τύπο, Alpha 98.9, Έθνος, I Cook Greek - Greek Recipes, Cosmopoliti, Olive Magazine. περιηγήθηκαν σε Αρτάκη, Πολιτικά, Μπούρτζι, Λευκαντί, Καθενούς και Στενή,  περιοχές που το 2020 δοκιμαστήκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στο πλαίσιο ενός απόλυτα στοχευμένου  fam trip.


Γνώρισαν  και έζησαν ταυτόχρονα, κάποιες εκ  των «δυνατότερων» εμπειριών που μπορεί να ζήσει κάνεις στις εν λόγω περιοχές, γεύτηκαν μέρος των ποιοτικών προϊόντων τους γνωρίζοντας ταυτόχρονα, από πρώτο χέρι μέσω των παραγωγών,  και την διαδικασία παραγωγής αυτών,  ταξίδεψαν στον χώρο, τον  χρόνο, στις μοναδικές ομορφιές του τόπου, στην ιστορία και τον πολιτισμό τους ταυτόχρονα.

Στόχος της δράσης υπήρξε αρχικά η γνωριμία και στην συνέχεια η  επιπλέον προβολή και  επικοινωνία  έξι μοναδικών προορισμών οι οποίοι επέστρεψαν και αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

 Στην πρωτοβουλία αυτή από την πλευρά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αρωγοί υπήρξαν οι άνθρωποι, οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι παραγωγοί μας, καθώς με την φιλοξενία, τον επαγγελματισμό αλλά και με την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, είχαν  καταλυτικό  ρόλο στην δημιουργία άριστων εντυπώσεων στους «επισκέπτες» μας.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε σχετικά: «Αρτάκη, Πολιτικά, Μπούρτζι, Λευκαντί, Καθενοί, Στενή τρία χρόνια μετά φορούν  τα καλά τους και με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, φωτογραφίζονται για ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Travel.gr, Naftemporiki.gr - Click to life, Αθηνόραμα, NewsIt, Ελεύθερο Τύπο, alpha 98.9, Έθνος, I Cook Greek - Greek Recipes, Cosmopoliti, Olive Magazine.

Έξι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπία,  μαγευτικές Διαδρομές, σπουδαία μνημεία, καταγάλανες παραλίες, ανεπανάληπτες γεύσεις, υπέροχοι άνθρωποι. Έξι προορισμοί  -  μοναδικές εμπειρίες πιο όμορφοι από ποτέ, «ταξιδεύουν» ήδη με κάθε «μέσο»,  προς πάσα κατεύθυνση και  προ(σ)καλούν όλους να τους απολαύσουν , μέσα από μία συνεργασία με τους πλέον αναγνωρίσιμους επαγγελματίες του είδους.

Είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι για τον τόπο μας αλλά και για τους ανθρώπους του, τους καλύτερούς μας συνεργάτες».