Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

AGRAFA NEWS-Περιφερειακή μας Ενότητα Ευρυτανίας.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε το φετινό Hellas Rally Raid το διάστημα από 21-28 Μαΐου 2023 με κέντρο το Καρπενήσι με βάση το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, και ειδικές διαδρομές σε όλη την Ευρυτανία.  

Το Hellas Rally Raid έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ιδανικό, τόσο για κορυφαίους αναβάτες των Rally, όσο και για την οδήγηση στο χώμα από ιδιώτες με μοτοσυκλέτες on-off. 335 πληρώματα από 32 χώρες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Ευρυτανική Φύση, τα χρώματα και τους ήχους της άνοιξης, αλλά και να δοκιμαστούνε σε απαιτητικές διαδρομές που ξεπέρασαν τα 2.000 km.  

Με την ευκαιρία του συγκεκριμένου αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός ανέφερε τα εξής: «Με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στο Καρπενήσι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά event της χρονιάς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό παγκόσμιας προβολής και εμβέλεια. Οι συμμετέχοντες στο Hellas Rally Raid 2023 απολαύσαν την ευρυτανική φύση, την ευρυτανική γαστρονομία και φιλοξενία. Αγωνιστήκαν δε σε απαιτητικές διαδρομές που ξεπέρασαν τα 2.000 km. Θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις έχουν σημαντική συμβολή στην προβολή της Ευρυτανία και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο εξωτερικό και είναι απόλυτα συμβατές με τον στρατηγικό μας σχεδιασμό που έχει ως στόχο την προώθηση του ορεινού και εναλλακτικού τουρισμού για 365 μέρες το χρόνο.»