Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

AGRAFA NEWS-Πάντου παρών Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ιωάννης Οικονομίδης.Σε μια ιστορική ημέρα για τα Άγραφα.

 

Μιά ιστορική ημέρα για τα Άγραφα. Η παρουσίαση του Ειδικού

Αναπτυξιακού Προγράμματος των Αγράφων από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την παρουσία Υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, Βουλευτών, Περιφερειαρχών κ.ά. αυτοδιοικητικών και των τριών Δημάρχων της περιοχής Αργιθέας Αν. Στεργίου, Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνου και Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκη, στο Ανθηρό Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα είναι ύψους 90 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει πλήθος έργων με οικονομικό και αναπτυξιακό αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή. Με αναφορά στον Παύλο Μπακογιάννη έκλεισε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος των Αγράφων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 18-10-2022 στο Ανθηρό Καρδίτσας, λέγοντας: «Ο Παύλος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος πάντα πίστευε στην αναπτυξιακή δυναμική των ορεινών όγκων, της Ευρυτανίας, των Αγράφων, τα οποία αγαπούσε τόσο πολύ. Νομίζω σήμερα από εκεί που είναι, είμαι σίγουρος, ότι θα χαμογελά».