Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

AGRAFA NEWS-Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδοτεί έργα σε γήπεδα ποδοσφαίρου της Π.Ε. Βοιωτίας

 


Προγραμματική σύμβαση συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και οι Δήμαρχοι Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας και Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας.

 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η συντήρηση για ένα έτος του χλοοτάπητα των παρακάτω γηπέδων ποδοσφαίρου της Π.Ε. Βοιωτίας:

1. Δημοτικό γήπεδο Αλιάρτου

2. Δημοτικό γήπεδο Υψηλάντη

3. Δημοτικό γήπεδο Διστόμου

4. Δημοτικό γήπεδο Αντίκυρας

5. Δημοτικό στάδιο Θήβας

6. Δημοτικό γήπεδο Λεύκτρων

7. Δημοτικό γήπεδο Χαιρώνειας

8. Δημοτικό γήπεδο Κυριακίου

9. Δημοτικό γήπεδο Σχηματαρίου

 

Διευκρινίζεται ότι τα γήπεδα του Δήμου Ορχομενού έχουν συνθετικό χλοοτάπητα.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση, τη δημοπράτηση, τη συμβασιοποίηση και την επίβλεψη της υλοποίησης του έργου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 171.120 ευρώ και εκτός από τη συντήρηση του χλοοτάπητα των 9 γηπέδων, ο ανάδοχος θα εκτελέσει και εργασίες επισκευής τμημάτων του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στα στάδια Θήβας και Σχηματαρίου.

 

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Συμπράττουμε με δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας για τη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου και σταδίων όλης της περιοχής. Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση του έργου, προκειμένου να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητικούς συλλόγους και τη νεολαία μας».