Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

AGRAFA NEWS-Ας γίνει και στην λίμνη Τριχωνίδα κάτι ανάλογο με την λίμνη Κρεμαστών .



 

Δεν είναι αργά Δήμος Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν δωρεάν βαρκάδες και στην Λίμνη Τριχωνίδα.Οι υποδομές ήδη υπάρχουν και εννοώ αρκετά καλά καταστήματα εστίασης κάποιες έτοιμες προβλήτες κάτι που στην Λίμνη Κρεμαστών  δεν ήταν το ϊδιο.Μην κοιτάτε τώρα που αλλάζει.

Ο "κοιμώμενος γϊγαντας" Λίμνη Κρεμαστών  "πήρε μπροστα" με την συνεργασία πολιτών,φορέων και αρχών.

Είναι κρίμα η μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας να μείνει αναξιοποιητη μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Αγρινίου.Φανταστείτε ότι φέτος με την δωρεάν βαρκάδα στην λίμνη Κρεμαστών την επισκέφθηκαν 2.500 άτομα και άλλα τόσα σχεδόν πέρυσι και με απόσταση σε σχέση με την Τριχωνίδα τεράστια.Θες περίπου μία ώρα και κάτι να φτάσεις στα Κρεμαστά από Αγρίνιο και άλλη μια ώρα από Καρπενήσι.

Οι πολίτες,η Δημοτική Αρχή και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ας συνεργαστούν μαζί όπως έγινε και στη λίμνη Κρεμαστών και γιατί όχι από του χρόνου να ξεκινήσουν οι δωρεάν βαρκάδες.Που το δύσκολο.

Η προσέλευση θα είναι τεράστια.Φανταστειτε τις βάρκες να πηγαίνουν από την μία άκρη της λίμνης στην αλλη.

Το ένα,θα φέρει το άλλο.Τα μαγαζιά θα δουλέψουν ακόμη πιο πολύ,θα, ανοίξουν νέα,οι παραλίμνιοι δρόμοι θα αναγκαστούν να βελτιωθούν και ιδού η ανάπτυξη..

Μϊα όαση πλέον αναπτυγμένη μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Αγρίνιο.

Ποτέ δεν είναι αργά!!!


Γρηγόρης Φέρρας 

Εκπρόσωπος Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη