Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

AGRAFA NEWS-Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Π.Ε. Εύβοιας στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας

 

 

                                                                       


  Λαμία, 03 Αυγούστου 2022

 


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Π.Ε. Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Χαλκίδας.

Με τη συμμετοχή 24 επιχειρήσεων, του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΕΚΠΑ και του ΙΕΚ Praxis, το Φεστιβάλ γαστρονομίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού που ήρθε σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους.

Το πλήθος των επισκεπτών συνομίλησε με τους επιχειρηματίες που προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετατρέποντας το Φεστιβάλ γαστρονομίας σε μια πραγματική γιορτή για την τοπική επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία.

Με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Ευβοίας, συνδιοργάνωσαν με άρτιο τρόπο το Φεστιβάλ γαστρονομίας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την υψηλή απήχηση στην τοπική κοινωνία, την ικανοποίηση των επισκεπτών, αλλά και από τις πωλήσεις των τοπικών προϊόντων που σημειώθηκαν.

Καθ’ όλη την  διάρκεια του Φεστιβάλ γαστρονομίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης και να απολαύσουν τις δημιουργίες των νεαρών φοιτητών του ΙΕΚ Praxis που μαγείρεψαν υπό την καθοδήγηση της Chef Γεωργίας